Fashion House

Törmäsin nimeen Megan Hess ensimmäistä kertaa Instagramissa. Huomioni kiinnittyi välittömästi upeisiin kuvituskuviin, joita naisen Instagram (@meganhess_official) oli pullollaan. Hess on graafinen suunnittelija ja uskomattoman taitava kuvittaja, joka on työskennellyt mm. Chanelille, Diorille ja Tiffany & Co.:lle. Hänen töistään huokuu rakkaus muotia ja kaikkea kaunista kohtaan.

 

Fashion House on Hessin kirjoittama ja kuvittama kirja, joka on jo itsessään kuin pieni karkkikauppa iloisine väreineen ja kuvineen. Sivuilla esitellään kuvitteellisia huoneita ja sisustuksia, joita taiteilija on luonut esimerkiksi tunnetuimpien muotitalojen tyyliin pohjautuen. Nappasin kirjan mukaani Suomalaisesta Kirjakaupasta, sillä minua kiehtoi Hessin tapa yhdistää kaksi itsellekin tärkeää kiinnostuksen kohdetta, muoti ja sisustaminen, toisiinsa.

 

 

Vaikka tekstin osuus ei kirjassa päätä huimaa, niin kuvat puhuvat puolestaan. Fashion House on kiva lisä kirjahyllyyn tai yöpöydälle. Se imaisee lukijansa erilaisten tyylien maailmaan ja antaa hauskoja vinkkejä ja inspiraatiota myös oman kodin sisustamiseen. Sivuilta voi jopa bongata muutamia klassikkohuonekaluja ja monista muotiblogeista tuttuja piensisustusesineitä.

 

Megan Hess: Fashion House – Illustrated Interiors from the Icons of Style