Arvokasta havunvihreää

Kuusi pinnatuolia, jatkettava pöytä ja täydellinen vihreä sävy. Sellainen on meidän uusi pöytäryhmämme.

Uuteen kotiimme on nyt tuotu huonekalut! Meidän kotihan alkaa näyttää pikku hiljaa hyvinkin kotoisalta!

Makuuhuoneessamme on sänky ja isoäidin vanha piironki. Olohuoneesta löytyy täysin uusi sohva ja äidiltä saatu pöytäryhmä.

 

 

Minä tykkään päättää meillä kaikesta sisustukseen liittyvästä ja muutenkin asioista, jotka vaikuttavat jollain lailla kodin ulkonäköön. Tällä kertaa annoin kuitenkin hieman periksi ja päästin avomieheni valitsemaan meille hienoa sohvaa. Olin kyllä mukana varmuuden vuoksi tarkistamassa, ettei mukaan lähtisi kaikilla mekanismeilla varusteltua äijäsohvaa. Onneksi tällä miehellä on edes pientä makua, eikä tuollaisesta äijäsohvasta ollut todellista pelkoa.

Hieno uusi sohva on nyt paikallaan ja se on todella suuri. Hieno, mutta suuri. Mulla menee varmaankin hetki tuon jättisohvan sulatteluun, joten on parempi, että tällä kertaa kerron jatkan tarinaa meidän pöytäryhmästä.

 

 

Meidän pöytäryhmä on kauniin vihreä. Ystäväni mukaan havunvihreä. Siihen kuuluu kuusi pinnatuolia ja pöydässä on jatkopala. Se sopii uuteen kotiimme kuin nenä päähän. Pöytäryhmä on ollut äidilläni käytössä ja sitä ennen se on toiminut useamman vuoden kotikotini ruokailuryhmänä. Se on löydetty aikoinaan kierrätyskeskuksesta ja se on ollut varmasti monella käytössä jo ennen meidän perhettä. Silti se on nyt meille uusi! Se on niin kaunis.

Katselin kauan netistä monenlaisia ja –värisiä pöytäryhmiä. En oikein tiennyt, mitä haluaisin. Vanha pöytä oli auttamatta liian pieni uuteen kotiimme, joten jotain oli keksittävä.

Kuin tilauksesta äitini halusikin uusia oman ruokailukalustonsa ja siinä se ratkaisu sitten olin. Täydellinen havunvihreä pöytä ja täydelliset kuusi havunvihreää tuolia olivat vailla omistajaa.

 

 

Oletteko muuten huomanneet, että tämä havunvihreä sävy on nousut pinnalle sisustuksessakin? Aluksi vaateliikkeissä alkoi näkyä tämä arvokkaan vivahteen luova sävy, ja nyt se on myös kovassa huudossa myös sisustusmyymälöissä. Voi olla, että tämä ilmiö meni oikeasti toisinpäin, itse vain kiinnitin tässä tilanteessa ensin huomiota vaateliikkeisiin.

 

 

Tämän vihreän sävyn noustessa pinnalle olen huomannut olevani aikamoinen trendien perässä kulkija. Ennen nimittäin vihreä ruokapöytä ei olisi tullut kuuloonkaan minun omassa kodissani, nyt se on minusta maailman siistein ja tyylikkäin vaihtoehto, mitä vaan tällä hetkellä keksin!

Onko teistä kukaan saanut havunvihreästä uutta ystävää? Löytyykö teidän kotoanne täydellisiä huonekaluja, jotka ovat päätyneet teille sattumien kautta?