Vinkkejä lastenhuoneen sisustukseen

Miten sisustaa lastenhuone? Noudata samaa sisustustyyliä ja värimaailmaa kuin muuallakin kodissa. Ellet halua maalata tai tapetoida muutaman vuoden välein, niin pidä suuret pinnat neutraaleina ja tuo väriä esimerkiksi tekstiileillä. Panosta kalusteisiin, jotka kestävät aikaa ja pienen asukkaan kasvamista

Skandinaavinen lastenhuone

Vaaleaan lastenhuoneeseen saadaan elävyyttä ja mielenkiintoa suurikuvioisella tapetilla. Harmaavalkoinen väritys on hillitty ja rauhallinen. Huonekalut ja hyllyt ovat valkoisia antaen katseen kiinnittyä kauniisin yksityiskohtiin tekstiileissä ja piensisustusesineissä. Suuri teksti verhossa on hauska yksityiskohta ja se on ripustettu vain toiselle puolelle. Kankaiset korit toimivat lelujen säilytyspaikkana. String-hyllyä voit tarvittaessa kasvattaa ostamalla lisää hyllyjä.

Vinkki! Kerää erilaisia graafisia tyynyjä sängyn päälle. Kun värimaailma pysyy samana, niin lopputulos on kaunis. Yksi värikäs tyyny tuo tarvittavan väripirskahduksen.

 

Modernin kodin lastenhuone

Lämpöä ja tunnelmaa valkoiseen huoneeseen saadaan suurella Tikaun korivalaisimella, värikkäällä räsymatolla, puunvärisellä pöytäryhmällä ja vihreillä tyynyillä. Keltainen kilpa-auto kruunaa kokonaisuuden. Kartellin Componibili –laatikosto on toimiva yöpöytä lastenhuoneessakin. Musta sänky myötäilee näyttävien ikkunankarmien väriä.

Vinkki! Sijoita koriste-esineet tai lelut hauskasti riviin ikkunalaudalle tai hyllylle.

 

Uutta ja vanhaa yhdistellen

Rouhea betoniseinä, lautaparketti ja valkoiset seinät tarjoavat puitteet romanttiselle sisustukselle, jossa yhdistellään kauniisti uutta ja vanhaa. Muuramen kirjoituspöydät ovat saaneet parikseen vanhat pinnatuolit, joissa eletty elämä saa näkyä. Pöydällä on vanha kultakehyksinen peili. Pitkät läpikuultavat verhot ovat neutraalin väriset ja hempeän värinen päiväpeitto yhdessä graafisten tyynyjen kanssa tuovat väriä huoneeseen.

Vinkki! Vanhan ompelukoneen jalasta saa upean pöydän myös lastenhuoneeseen.