Vinkkejä kodin säilytysongelmiin

Säilytystilaa on harvoin kodeissa tarpeeksi tai säilystytilat eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Alla muutamia käytännön vinkkejä miten kodin toimivuutta voi parantaa estetiikasta tinkimättä.


Kodista voi etsiä sopivan nurkan, johon keskittää kierrätyspisteen. Eriväriset tekstein varustellut kestokassit ovat hauskannäköisiä ja ovat helppo ottaa mukaan lähtiessä viemään roskia. Kankaiseen säilytyslokerikkoon saa jemmattua pieniä työkaluja ym. tarvikkeita, jotka yleensä ovat aina hukassa.

 


Uhraamalla yhden kokonaisen seinän säilytykseen, saat todennäköisesti kaiken tarvittavan piiloon ovien taakse. Maksimoi säilytystila käyttämällä koko tila lattiasta kattoon. Harvemmin käytössä olevat tavarat voi säilöä katonrajaan.

 


Lastenhuoneessa riittää vaatteita ja leluja. Rakentamalla säilytystilan sänkyjen alle saat hurjasti lisää kuutioita. Varavuode yökyläläisille on hyvä ottaa suunnitelmiin mukaan.

 


Kaikki kolot ja syvennykset kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Tässä tapauksessa olohuoneeseen on saatu hormien molemmin puolin avohyllyillä rakennettua kätevät kirjahyllyt.

 

Eteisen kaaosta helpottaa lasten oma naulakko. Matala lokerikko toimii kenkähyllynä sekä istuimena. Kaikelle on oma paikkansa ja vaatteet pysyvät järjestyksessä.