Vantaan sisustusliikkeet

Vantaalla järjestettävillä asuntomessuilla on sisustajan kannalta otollinen sijainti. Kehä III:n varrella on lukuisia huonekalu- ja kodinkoneliikkeitä. Ensimmäinen keskittymä on Lahdentien ja Kehä III:n kainalossa, jossa sijaitsevat mm. huonekalu- ja sisustusjätit Ikea, Asko ja Kodin Ykkönen. Petikon alueella sijaitsevat mm. Boknäs, Isku ja Kruunukaluste.

Asuntomessualueen ympäristöstä löytyy myös muita huonekalu- ja sisustuskauppoja, joista voi käydä tekemässä löytöjä messupäivän innoittamana ja inspiroimana.

Cobello

Monipuolinen sisustusliike, jonka valikoimissa on huonekaluja ja sisustustuotteita. Myymälästä löytyy runsas valikoima laadukkaita tuotemerkkejä, kuten mm. Riviera Maison, Artwood, House Doctor, Linum, Tine K. Home, Svanefors ja Himla.

Huonekalujen lisäksi Cobellossa on monipuolisesti esillä erilaisia valaisimia.

Petikossa sijaitsevan Cobello Vantaan lisäksi Espoon Suonenojalla on Cobello Espoo ja molempien myymälöiden yhteydessä toimii myös Outlet.

Petikontie 3, 01720 Vantaa

www.cobello.fi

Rustica

Rakentajille ja remontoijille löytyy takat, uunit ja erilaiset takorautatuotteet Rustican laajasta valikoimasta. Sieltä löytyy myös runsaasti erilaisia puuhelloja ja kamiinoita sekä pienempiä rautatuotteita, kuten takkavälineitä, valaisimia ja pöytiä. Esillä on myös monenlaisia valmiita rauta-aitoja.

Petikontie 3, 01720 Vantaa

www.rustica.fi

Boknäs

Boknäs on sisustanut asuntomessujen Passiivikivitalon, kohde numero 28. Keittiön työtaso on tehty kahdesta ruokapöydän kannesta. Alakerran sohvanurkkauksessa sijaitseva tv on sijoitettu Boknäsin Kätkö tv-kalusteen sisään.

Terassin säänkestävä sohva ja pikkupöydät on Boknäsin Cane-line mallistosta.

Vantaan myymälän lisäksi Boknäs myymälät löytyvät Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja Turusta.

Martinkyläntie 45, 01720 Vantaa

www.boknas.fi

Country White

Helsingin puolella Tuomarinkylässä sijaitseva lifestyle-myymälä Country White tarjoaa nautinnollisen ostoshetken keskellä suomalaista maalaisidylliä, kartanomiljöössä heinäseipäiden saattelemana perille.

Sisustustavaroiden lisäksi myymälästä löytyy runsaasti kaunista ja somaa lahjaksi ja tuliaisiksi vietäväksi.

Country Whiten sisustussuunnittelija Helene Nieminen on sisustanut asuntomessujen Tiilerikodin, kohde numero 41. Rosoinen tiili on saanut Helenen suunnittelemasta sisustuksesta pehmeyttä. Luonnonmateriaalit kohtaavat tässä kahden aikuisen kodissa, modernissa mummolassa.

Tuomarinkylänkartano, Tuomarinkyläntie 1-10, 00690 Helsinki

www.countrywhite.fi