Vanilla Sky -sisustusliike

Minusta on ihanaa tutustua paikallisiin putiikkeihin ja kirpputoreihin kesäisten viikonloppureissujen yhteydessä. Koskaan ei voi tietää, millaisia löytöjä niistä voi tehdä. Yksi suosittelujen arvoinen sisustusliike Vanilla Sky sijaitsee Pieksämäellä, aivan Keskuskadun varrella.

Vanilla Sky tarjoaa asiakkailleen pienten sisustusesineiden lisäksi laadukkaita kodintekstiilejä ja vaatteita. Gant ja Lexington ovat vahvasti edustettuina laajalla valikoimallaan ja hyllyjen edessä alkaakin väistämättä haaveilemaan kesähuvilasta järven tai meren rannalla. Pienet ongenkohot ja kalaverkko avainkaapin kupeessa tuovat mieleeni lapsuusmuistot isovanhempien kanssa tehdyistä kalastusretkistä.

Kauniit, vanhoilta ikkunoilta näyttävät peilit olivat kerrassaan hurmaavia ja suunnittelin jo tohkeissani, mihin voisin sellaisen kodissamme sijoittaa. Peilien lisäksi liikkeestä löytyi useita näyttäviä kelloja ja seinähyllyjä. Puinen menopeli suloisella kuskilla varustettuna olisi hauska lisä terassille tai lastenhuoneeseen.

Kaksikerroksinen sisustusliike palvelee asiakkaitaan osoitteessa Keskuskatu 6-10, Pieksämäki.

Ps. Mikäli vierailet liikkeessä paikan päällä, kiinnitä huomiota eurolavoilla päällystettyihin seiniin, jotka on käsitelty eläväisellä harmaalla ja valkoisella maalilla!