Valaisimet, joissa soi jazz ja soul

Valaisinmuodissa on jo pari viimeistä vuotta kiiltänyt kupari ja messinki. Suuri suosikkini vastaavien valaisimien valmistajista on portugalilainen Delightfull. Delightfullin tyylikkäät, vintagehenkeä ja eleganssia hehkuvat valaisimet ovat nimensä mukaisesti ihastuttavia.

Niissä yhdistyvät tasokas suunnittelu laadukkaaseen käsityöhön – jokainen valaisin on uniikki. Valaisimien upeasti kiiltävät messinkiset osat muistuttavat soittimia ja monen yksilön syntytarina liittyykin konkreettiseen artistiin.

 

Esimerkiksi Amy lattia- ja pöytävalaisinsarja on syntynyt kunnianosoituksena lahjakkaalle laulajattarelle Amy Winehouselle. Lampun pää on saanut inspiraationsa Amyn kampauksesta.

 

Delightfullin valaisimien 40-, 50-, ja 60-luvun muotokieli muodostaa kauniin sävelmän modernien vintage-tyylisten tilojen kanssa.

 

Ainutlaatuisuudessaan asettavat Delightfullin valaisimet käyttöympäristölleen tiettyjä

 

laatuvaatimuksia. Se näkyy myös niiden hinnoissa – Delightfullin tuotantoa voi silloin tällöin bongata elokuvista miljonääri-hahmojen asunnoissa. Esimerkiksi Christian Greyn huoneistossa Fifty Shades of Grey-elokuvassa.