Vääksyn parhaat sisustusliikkeet

Keväinen Vääksy on herännyt talviunestaan ja paikalliset sisustusliikkeet toivottavat asiakkaat tervetulleiksi. Päijät-Hämeessä, Päijänteen ja Vesijärven välissä, sijaitsevan Vääksyn kanavan tuntumassa on useita, mielenkiintoisia lifestyle-putiikkeja, jonne tiensä ovat löytäneet niin kesä-asukkaat kuin satunaiset matkailijatkin. Suosittelen kevätretkeä Vanhan Vääksyn alueelle, jossa odottavat niin Kanavan Kunkku kuin legendaarinen Lauran Kauppa.

Kanavan Kunkku

Vanhassa Vääksyssä kanavan vieressä sijaitsee itseoikeutetusti Kanavan Kunkku, jonka sisustusmyymälästä löytyy tekstiilejä, astioita ja pientavaroita kodin tarpeisiin sekä vaatteita. Viehättävässä puutalossa sijaitsevassa Kanavan Kunkussa on kruununa á la carte – ravintola, jonka viinilista on kattava. Kesäisin ravintola laajenee terassille. Sopii nautiskelijalle!

Kanavatie 17, 17200 Vääksy

www.kanavankunkku.fi

 

Lauran Kauppa

Legendaarinen Lauran Kauppa sijaitsee risteyksessä keskeisellä paikalla ja sieltä löytyy kaikkea pientä ja tarpeellista; koukkuja, nauloja ja köysiä, toki myös sisustustuotteita, kauniita vaatteita, hattuja ja laukkuja.

– Toimimme aiemmin myös rautakauppana, mutta alan ketjuuntumisen myötä luovuimme rautakauppatuotteista, kertoo kauppias Laura Susi. Hän odottaa innolla kevään ja kesän myötä tulevia asiakkaita. Kaupankäynti on ollut melko hiljaista talven kuukausina, hän sanoo.

Kaiken keskeltä löytyy myös ihania nukkekodinkalusteita, jokaisen pikkutytön unelmia. Sopii keräilijälle!

Vääksyntie 3, 17200 Vääksy

Lauran Kauppa Facebookissa

 

Zoom Design

Laatumerkkejä myyvä Sisustus- ja Lifestyletalo Zoom Design on kauniisti sisustettu myytävillä tuotteilla. Liikkeen valikoimista löytyy tapetteja, kankaita, pienhuonekaluja, sisustustekstiilejä ja – tavaroita, vaatteita ja koruja. Yrittäjäpariskunta Natalia Mesterton ja Tomi Kulmala tarjoavat myös kokonaisvaltaista sisustussuunnittelu- ja sisustusremonttipalvelua. Sopii laatutietoiselle!

Asikkalantie 2, 17200 Vääksy

www.zoomdesign.fi

 

Sisustuskahvila Kardemumma

Kardemummassa yhdistyy ihana sisustus- ja vaatemaailma kodikkaaseen kahvilatunnelmaan. Tuotevalikoimasta löytyy ympäri vuoden sisustustarvikkeita, kotimaisia saippuatuotteita, tuoksuvia kynttilöitä ja luonnon materiaaleista valmistettuja vaatteita. Kahvi tarjoillaan kauniissa kupissa ja sen seuraksi sopii tuore lohivoileipä, suosittelen. Sopii kahvittelijalle!

Anianpellontie 1, 17200 Vääksy

Sisustuskahvila Kardemumma Facebookissa