Uutta vanhaa valoa!

KIMU design yhdistää modernilla tavalla linjakasta valaisinmuotoilua ja vanhaa kiinalaista paperivalaisinperinnettä.

Taiwanilaisen KIMU designin valaisimissa itä ja länsi, sekä uusi ja vanha valaisinperinne kohtaavat. The New Old Lights -valaisinten yksinkertaisen, pehmeän ja kiehtovan muotokielen ja toiminnallisuuden salaisuutena on vanhan ja uuden yhdistäminen aivan uudella tavalla.

Valaisimissa on käytetty meille kaikille tuttua, perinteistä kiinalaista riisipaperivarjostinta. Paperivarjostimen ympärille on suunniteltu modernia industrial-tyyliä henkivä kokonaisuus. Valaisimet ovat samalla kertaa skandinaavisia ja aasialaisia; eleettömiä ja luovat ympärilleen rauhallista tunnelmaa.

Valaisimia voi itse säätää erilaisiin käyttötarkoituksiin. Paperivarjostimen ollessa ylä-asennossa valaisin toimii kohdevalona. Riisipaperivarjostimen voi myös vetää alas ja tällöin valaisin luo ympäristöönsä kiehtovan pehmeää yleisvaloa.

Valaisimissa on käytetty metallia, puuta ja paperia. Riisipaperinen varjostin muovaa valon pehmeäksi. Valaisinten yläosat ovat maalattua metallia. Mallistosta löytyy myös kauniit kupariset versiot.

Mallistossa on eri kokoisia katto- ja pöytävalaisimia, jotka kaikki toimivat samalla periaatteella. Valoa voi itse säätää paperivarjostimen avulla.

 

Verkkokauppa toimittaa KIMU design -tuotteita myös Suomeen.

www.kimudesign.com