Tyylikkäät pikkumustat

Kevyet muunneltavat hyllyt ovat löytäneet paikkansa niin olohuoneista, keittiöistä, eteisistä kuin työhuoneista ja opiskelijabokseista. Kodin kirjahyllyjen tarve on muuttunut e-kirjojen ja muiden sähköisten tallenteiden myötä. Emme tarvitse enää massiivisia raskaita hyllykokonaisuuksia.

Keväisillä Tukholman Huonekalumessuilla nähtiin jo viitteitä uudenlaisista hyllyratkaisuista. Suomalaisten oli mahdollisuus tutustua niihin viimeistään syksyn Habitare –messuilla.  Monipuoliset ja muunneltavat ratkaisut palvelevat kodin erilaisia tarpeita. Järkevät ja toimivat järjestelmät helpottavat arkea, jossa on helppoa pitää kaikki paikoillaan.

Uutuuskalusteet ovat saaneet päälleen mustan värin, jota on maustettu aidolla puulla tai valkoisella. Valkoisia seinäpintoja vasten mustat kalusteet luovat tyylikkyyttä.

 

Muotoilija, sisustusarkkitehti Tapio Anttilan suunnittelema uusi Link hyllysarja on kokonaan puinen, helposti muunneltava sekä erilaisiin sisustuksiin mukautuva.

 

Link hyllysarja on taidokasta puuntyöstöä parhaimmillaan. Nurmelan valmistama Link kuuluu Tapio Anttila Collection sisustustuotekokoelmaan.

 

Kaari on Artekin ja Ronan & Erwan Bouroullecin yhteistyön ensimmäinen tuotesarja. Kaari-sarja koostuu seinähyllyistä, kirjoituspöydästä, pöydistä ja pienistä hyllyistä.

 

Seinäkiinnitteinen uusi Kaari työpöytä ja perinteinen 69 tuoli ovat loisto yhdistelmä. Kaaressa on onnistuttu löytämään oma estetiikkansa, joka erottaa sen klassisesta Artekin muotoilusta.

 

Lundia Classic on suomalaisten kotien rakastettu klassikko, joka on täydentynyt mustalla versiolla. Tikkaista ja hyllyistä koottavat kokonaisuudet ovat palvelleet jo useampaa sukupolvea.

 

Lundian Classicin voi muokata ja muuttaa miltei loputtomiin. Se kasvaa tai kutistuu tarpeitten ja elämäntilanteen mukaan.

 

Elfan hyllyjärjestelmällä on totuttu saamaan muunneltavia kokonaisuuksia monenlaisiin tarpeisiin. Sparring+ -sarjan viimeistellyt uutuudet lisävarusteineen lisäävät entisestään tuotteiden monipuolisuutta.

 

Mustista hyllyistä koottu Sparring+ kokonaisuus näyttää hyvinkin kalustemaiselta ja sopii erinomaisesti esim. loft – henkiseen asuntoon.

 

www.tapioanttilacollection.fi

www.artek.fi

www.lundia.fi

www.elfa.com