Työpöytä järjestykseen

Onko kaaos vallannut työpöytäsi? Ei hätää. Työpöytä pysyy siistinä ja paperit, kynät ja muut tarvikkeet järjestyksessä keräämiemme vinkkien avulla.

1. Erilaiset säilytyslaatikot

Säilytyslaatikot ovat kätevät säilöä erilaisia tarvikkeita. Saatavilla on paljon eri kuoseja, värejä ja kokoja. Työpöytä näyttää hyvältä, kun laatikot ovat erilaisia ja kasattu päällekkäin. House Doctorin laatikot voi sulkea lenkin avulla. Room 21.

 

Vaaleasta balsapuusta valmistettu säilytyslaatikko on yksinkertaisen tyylikäs. Se sopii moneen käyttötarkoitukseen. Valmistaja Nomess Copenhagen. Hinta 31e, Stockmann.

 

2. Lisätilaa seinältä

Suosittu Stacked -hyllyjärjestelmä, jonka erikokoisilla hyllymoduuleilla saa tehtyä mieleisensä näköisen kokonaisuuden seinälle. Valmistaja Muuto. Hinta alk 109e. Finnish Design Shop.

 

Seinäripustimella saat tärkeät muistilaput roikkumaan näkyville. Valmistaja by Wirth. Hinta 25e Room21.

 

3. Paperitarvikkeet ojennukseen

Kvissle-sarjaan kuuluu erilaisia koteloita ja laatikoita, joilla on helppo pitää paperit ojennuksessa. Mallisto on väritykseltään hillitty valkoinen ja yksityiskohdat korkista. Kuva Ikea.

 

Säilytyslaatikossa on kolme lokerikkoa, joihin mahtuu muistilaput ja vaikka pienet vihkoset säilöön. Valmistaja Palaset. Hinta 17,90e, Finnish Design Shop.

 

4. Kynät purkkiin

Hauska kynäteline on muotoiltu näyttämään rypistyneeltä paperilta. Valmistaja Essey. Hinta 17e, Scandinavian Design Center.

 

Trendikäs messinkinen kynäteline on kuin koru työpöydällä. Valmistaja Ferm Living. Hinta 83e, Scandinavian Design Center.