Tukholman parhaat sisustusliikkeet

Tukholmassa ja Helsingissä asuva suomalainen sisustussuunnittelija Anna Herold kertoo kolme suosikkiaan toisen kotikaupunkinsa sisustusliikkeistä.

Oscar & Clothilde

Tämä liike tarjoaa tuotteita, jotka olisivat ihan hyvin voineet tulla suoraan vanhan ajan kartanoista, linnoista ja palatseista.

Täältä voi löytää kultaisia Ludvig peilejä, Onyx obeliskeja, kustavilaisia pöytähopeita, lasisia karahveja tai vaikka valuurautaisia sivupöytiä. Tuotteet ovat uusia mutta niissä on antiikkinen tuntu.

Birger Jarlsgatan 27

www.oscarclothilde.com

 

Garbo Interiors

Garbo Interiors on kuin mustavalkeat tai haalistuneet valokuvat. Värimaailma täällä on harmoninen harmaan musta-valkoinen, jossa aavistus ruskeaa ja beigeä, sekä roosaa ja vaaleansinistä. Materiaaleina puuta, pellavaa, ruostunutta metallia ja punottua koria.

Valikoimissa on sekä uutta että kierrätettyä, tekstiilejä, huonekaluja ja puutarha tuotteita. Täältä saa myös lempparimerkkini Farrow & Ballin maaleja.

Brahegatan 21

www.garbointeriors.com

 

Dis Inredning

Dis Inredning kauppa on sekoitus industriaalista, etnistä ja melko maskuliinista valikoimaa. Mukana on toki pisara glamouria.

Täällä materiaaleina hallitsee musta ja ruskea nahka, lasiset pinnat, kupariset metallit ja kierrätetyt puut. Lattioilta löydät intialaisia mattoja ja katosta roikkuu marokkolaisia valaisimia.

Lästmakargatan 5

Humlegårdgatan 14

www.disinredning.se

 

Sisustussuunnittelija Anna Herold

Anna Herold Design

 

050 324 9059

+46 70 6050 852

anna@annaherold.fi

www.annaherold.fi