Trendivärinä vihreä

Vihreä väri on nyt trendikäs valinta kodin sisustuksessa. Suuret kokonaisuudet ovat näyttäviä – rohkea sisustaja maalaa tehosteseinän metsänvihreällä. Myös pienillä yksityiskohdillakin on helppo päivittää kodin ilmettä. Poimimme ideoita, joilla saat tuotua vihreää väriä omaan kotiisi.

1. Päivitä kodin sisustustekstiilit

Vihreän eri sävyissä olevat tekstiilit toimivat kauniina yksityiskohtina kodin sisustuksessa ja niillä voi tehokkaasti muuttaa kodin ulkoasua. Kuva H&M.

 

2. Väritä huone tuolilla

Perustuoli, joka on kuitenkin persoonallisen näköinen, erityisesti tummanvihreänä. Valmistaja Muuto. Hinta 229e, Finnish Design Shop.

 

3. Aina muodissa

Klassinen Kartio-lasi on kestävä valinta. Valmistaja Iittala. Hinta 16,80e 2kpl, Finnish Design Shop.

 

4. Yllätä uudella sohvalla

Tämä upean värinen sohva tuo ylellisyyttä kotiin. Hinta 249e, Ellos.

 

5. Keittiön kaunistus

Marmorisessa leikkuulaudassa näkyy hienosti vihreän eri sävyjä. Hinta 29e, Indiska.

 

6. Metsäistä tunnelmaa kotiin

Metsältä tuoksuva kynttilä on valettu lasiseen kuvioituun astiaan, joka on ihana sisustuselementti. Valmistaja Skandinavisk. Hinta 30e, Finnish Design Shop.

 

7. Leiki väreillä ja säilytä seinällä

Hauskat ja tyylikkäät seinälle ripustettavat säilyttimet ovat saaneet inspiraation paidan taskuista. Valmistaja Normann Copenhagen. Hinta alk. 14e, Finnish Design Shop.

 

8. Kaunis jo sellaisenaan

Sammaleen värinen lasipullo on valmistettu kierrätyslasista ja sopii kauniisti koristeeksi tai maljakoksi kukille. Hinta 20e, Anno / Kodin1.

 

9. Uusi ilme maalaamalla

Maalaamalla saa tuotua uutta ilmettä vanhoille huonekaluille. Kahdella eri vihreällä maalattu lipasto on näyttävä ja persoonallinen. Kuva  Farrow & Ball.

 

10. Teollisuustyyliä vihertäen

Valaisin on uudenlainen versio klassisesta teollisuustyylisestä riippuvalaisimesta. Se on valmistettu pehmeästä mutta vahvasta silikonista. Valmistaja Muuto. Hinta 139e, Room21.

 

11. Tummaa tyyliä

Tyylikäs ja yksinkertainen sohvapöytä, jonka kansi on tummanvihreää marmoria. Valmistaja House Doctor. Hinta 331e, Room21.

 

12. Viherkasveilla viihtyisä koti

Helpoin tapa tuoda vihreä väri kotiin on viherkasvit. Kasvit erilaisissa ruukuissa ikkunalaudoilla ja hyllyjen päällä luovat kotoisan tunnelman ja tuovat vehreyttä kotiin. Kuva Ikea.