Top10 leikkuulaudat

Arkinen keittiön työkalu on tällä hetkellä trendikäs keittiön koristus. Leikkuulautoja ei tarvitse enää piilotella kaappeihin, vaan kokoamalla kauneimmat yhteen saa keittiöön näyttäviä asetelmia. Näin ne ovat myös kätevästi aina käden ulottuvilla. Toimitus kokosi alle omat suosikkinsa.

1. Puun ja marmorin liitto


Jos et osaa päättää miellyttääkö sinua enemmän puu vai marmori, niin Dexter-leikkuulaudassa yhdistyvät molemmat materiaalit. Hinta 29,95 e, Ellos.

 

2. Valkoista kauneutta

Muoto, väri ja materiaalit ovat kauniissa sopusoinnussa. Rouhea ripustusnaru on hyvä vastakohta sileälle marmorille. Hinta 29,90 e, Indiska.

 

3. Mustavalkoista ja kuvioita

Ferm Livingin leikkuulaudoissa löytyy valinnanvaraa graafisen kuvion ystäville. Näyttävät leikkuulaudat on valmistettu laminoidusta koivusta ja ne kestävät konepesun. Mini Triangle -leikkuulaudan hinta 27 e, Room21.

 

4. Kauneus on yksityiskohdissa

Eläväpintainen pihlaja on lämmin materiaali. Yläosan herkkä leikkaus ja öljykäsittely antavat leikkuulaudalle hienostuneen ilmeen. Hinta 90 e, Samuji.

 

5.  Kotoisaa designia

Marimekon tuttu Räsymatto-kuosi viehättää myös leikkuulaudassa. Se on rennon tyylikäs ja toimii sekä arjessa että juhlassa. Hinta 37 e, Finnish Design Shop.

 

6. Soma kuin mikä

Mini Empiren Syslöjd-leikkuulauta kunnioittaa käsityötaitoja. Suloiset värit ja kuviot tuovat mieleen virkkaustyön, brodeerauksen tai kudelman. Materiaalina laminoitu mdf. Hinta 30 e, Scandinavian Design Center.

 

7. Tummaa ja vaaleaa


Jännittävä leikkaus ja kahden eri sävyn käyttäminen muodostavat jujun näissä leikkuulaudoissa. Laudan alareunasta löytyy vielä persoonallinen polttokuvio. Hinta pieni 12,99 e ja isompi 19,99 e, H&M.

 

8. Ajatonta ja klassista


Marmori on kaunis ja ajaton materiaali, joka on aina muodissa. Bloomingvillen valikoimasta löytyy klassisen harmaan lisäksi myös valkoinen vaihtoehto. Hinta 35 e, Scandinavian Design Center.

 

9.  Aina upea musta

Day Homen Mustaksi öljytty mangopuinen leikkuulauta on saanut jännittävän muodon. Tyylikäs valinta, joka toimii myös kauniina tarjoiluastiana. Hinta 69 e, Ellos.

 

10. Ei pelkästään leikkuulauta

House Doctorin leikkuulauta on ulkonäkönsä ja materaalinsa puolesta monikäyttöinen. Käytä juuston leikkaamiseen, hedelmätarjottimena tai lipaston päällä korualustana. Liuske on luonnonmateriaali joten jokainen leikkuulauta on uniikki ulkonäöltään. Hinta 26 e, Room21.