Tapio Anttila Collection Lookbook

Tapio Anttila Collectionissa uskotaan, että tasapainoinen kodinsisustus syntyy puhtaista linjoista, aidoista materiaaleista ja tarkoituksenmukaisista kalusteista. Hyvät kalusteet eivät huuda huomiota vaan täydentävät toinen toisiaan. Tämä ajatus on esillä uudessa Lookbook-kuvasarjassa.

”Nykyelämä on usein nopeatempoista ja hälyisää. Siksi ihmiset tarvitsevat kotiinsa rauhallisia kalusteita, jotka eivät vanhene hetkessä. Niitä yhdistelemällä kotiin rakentuu luonteva ja lämmin tunnelma”, kertoo muotoilija Tapio Anttila sisustusfilosofiastaan. Hän on vuosien aikana luonut hyvät kontaktit suomalaisten laatuvalmistajien kanssa. ”Kun huonekalut tehdään Suomessa, tiedämme, missä ja miten ne on valmistettu. Voimme olla varmoja, että kuluttajat saavat kestävän ja huolella viimeistellyn tuotteen. On hienoa, että tuotteita voi kehittää yhdessä kotimaisten valmistajien kanssa, sillä suunnittelu ja valmistaminen kulkevat aina käsi kädessä.”

 


ON-vuodesohva, Mixrack-säilytysteline ja Mixrack-pöytäsarja sekä Trek-riippuvalaisin sopivat täydellisesti yhteen.

 


Moderni Case-sohva on kokoelman persoonallisin uutuus. Kooltaan näppärässä Case-sarjassa on jotakin uutta, ripaus retroa yhdistettynä moderniin muotokieleen.

 


Duffelitakista tuttu nappi antaa Case-sohvalle hauskan ja samalla funktionaalisen yksityiskohdan kiinnittäessään nojatyynyt puiseen runkoon.

 

ON-vuodesohvaa on nyt saatavilla herkullisella saippuavahatulla tammipäädyllä. 

 


Day&Night-vuodesohva on monikäyttöinen huonekalu. Sohvan saa helposti muutettua sängyksi. Ja mikä on parasta, petivaatteet löytyvät sohvatyynyjen sisältä.

 


Graafisesta Rim-sohvasta saa luvan kanssa muokata oman näköisensä. Verhoilun ja tereen väriä valitessa voi vaikuttaa ilmeeseen.

 


Sirot metallilenkkijalat tuovat kevyen, jopa hiukan leijuvan yleisvaikutelman. Rim-rahi toimii divaanijatkona sohvalle tai sohvapöydän korvikkeena.

 


Mixrack-tuoteperheeseen kuuluu erikokoisia vaatetelineitä, naulakkoja ja kenkätelineitä.

 


Kevyitä Mixrack-hyllyjä saa mustana ja valkoisena.
 


Tapio Anttila Collectionin valaisimien valmistus on siirtynyt Innoluxille. Uutena mallina on linjakas Kosmos-kattovalaisin. Kuva Innolux.