T0P10 herkullisimmat keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhkeiisin voi kehittää addiktion, niin upeita ja erilaisia pyyhkeitä löytyy eri valmistajilta. Katso alta toimituksen suosikit.

1. Mustavalkoista glamouria

Luomupuuvillainen keittiöpyyhe on tiedostavan kuluttajan ja tyylitaiturin valinta. Pyyhkeessä on painokuvio. Hinta 3,99 e, H&M.

 

2. Hillityn kaunista


Ferm Livingin Moon -keittiöpyyhkeessä on jacquard-kudottu koristekuvio kauniin harmaalla tai mintunvihreällä pohjalla. Hinta 11 e, Scandinavian Design Center.

 

 

3. Trendikkäästi

Trendikäs koppakuoriaisaihe on päässyt myös keittiöpyyhkeeseen. Luomupuuvillaisessa pyyhkeessä on valokuvapainatus. Hinta 5,99 e, H&M.

 

4. Designia ja kirjaimia

Design Lettersin näyttävät kirjainpyyhkeet sopivat hyvin skandinaaviseen ja moderniin keittiöön. Hinta 19 e (2/pakkaus), Scandinavian Design Center.
 

5. Klassista ruutua

Bloomingvillen Tern-keittiopyyhkeissä on siniset ruudut, jotka muistuttavat hauskasti ruutuvihoista. Hinta 17,95 e (2 /pakkaus), Ellos.

 

6. Herkät värit ja viivat

Bloomingvillen Carina-keittiöpyyhkeet myydään 3 kappaleen settinä. Pyyhkeissä on kauniit värit ja hennot viivakuviot. Hinta 28 e, Scandinavian Design Center.

 

7. Huumorilla


Majesteetillista tyyliä keittiöön huumorilla. Studion Lisa Bengtssonin Ulrika Eleonora -keittiöpyyhe saa hymyn huulille. Hinta 16 e, Ellos.

 

8. Geometristen kuvioiden ystävälle


OYOYn Hexagon-pyyhkeissä yhdistyy kauniisti geometriset kuviot sekä harmaan että sinisen eri sävyt. Hinta 17 e (2/pakkaus), Room21.

 

9. Hempeää pastellia


Lena-pyyhe on kuin karamelli. Solmitut hapsut alareunassa ovat kaunis yksityiskohta. Hinta 8,95 e, Ellos.

 

10. Romanttista tyyliä englantilaisittain

Sweet Home Colletionin British Rose -pyyhe on nappivalinta romanttisen tyylin vaalijalle. Hinta 17,95 e, Ellos.