Siemens Home Connect – uudet innovaatiot tuovat tulevaisuuden kotiisi

Siemensin uudet kodinkoneet tuovat Home Connect-sovelluksen avulla älykodin lähemmäksi todellisuutta. Wi-Fi-verkkoon yhdistettävät laitteet, älykäs ohjelmisto ja helppokäyttöinen sovellus antavat uusia mahdollisuuksia muuttaa kodin arkea tehokkaammaksi ja mukavammaksi.

Siemens on tuonut markkinoille valikoiman kodinkoneita, joita voi hallita langattomasti omalla älypuhelimellaan riippumatta siitä missä itse on. Uudet innovaatiot tuovat mukanaan uusia mahdollisuuksia ja etuja arjessa elämiseen ja toimimiseen. Aikaa vapautuu enemmän muihin asioihin.

 


Aamukahvin voi valmistaa etäohjauksella vielä sängyssä maatessa. Pesukoneen ja kuivausrummun voi käynnistää itselle sopivimpaan aikaan.

 

Jos ostoslistan tekeminen unohtui, niin kameran avulla jääkaappiin voi vilkaista vaikkapa ruokakaupassa.

 


Sovelluksen avulla voi myös säätää ja sulkea kodinkoneita. Etävalvonta-toiminto lähettää puhelimeen push-ilmoituksen, jos esimerkiksi jääkapin ovi on jäänyt raolleen tai lämpötilaa täytyy säätää. Tai kun pesuohjelma on valmis. Enää ei tarvitse huolehtia poissa ollessa tuliko kaikki kodinkoneet sammutettua, sillä sovelluksen avulla tilanteen voi tarkistaa missä vaan joko älypuhelimella tai tabletilla.

 


Home Connect –sovellus tarjoaa myös vinkkejä ja niksejä koneiden käyttöön kuten myös runsaan valikoiman herkullisia reseptejä ruonvalmistukseen. Suosikkiohjeiden asetukset voi lähettää suoraan uuniin, ja asettaa uunin valmiiksi lämpiämään jo kotimatkalla. Kotiin päästyä voi nauttia mukavammasta ruoanvalmistuksesta.

 

Home Connect-toiminnallisuuden avulla mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kodit siirtyvät tulevaisuuteen, minkä myötä asumiseen tulee lisää vapauksia – niin isoja kuin pieniäkin.

 

Tutustu Siemensin älytoimintoihin tästä.