Puun monet muodot

Sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttilan on monipuolinen suunnittelija. Hän on erityisen kiinnostunut puusta ja sen työstämisestä modernilla tavalla, samalla perinteitä kunnioittaen. Anttilan uusimmista tuotteista saa nauttia myös pikkulinnut, joille hän suunnitteli design ruokintapaikan.

Tapio Anttilan on suunnitellut Nordic Hysterialle laadukkaita käyttöesineitä. Yksinkertaisuus, askeettinen muotokieli ja toiminnallisuus kuvaavat parhaiten Anttilan suunnittelutöitä, hienovaraista huumoria unohtamatta. Sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttilan muotoilu on saanut useita korkean profiilin muotoilupalkintoja, kuten Good Design Awards, Green Good Design Award ja Eco Design. Ekologiset lähtökohdat ovat yksi johtavia arvoja Tapio Anttilan suunnittelussa.

 

Designia pikkulinnuille

Kevätaurinko paistaa, mutta pikkulintujen ruokintaa suositellaan jatkettavan aina siihen saakka kunnes maa on paljas ja sulanut. Taivutetusta koivusta ja ruostumattomasta teräksestä tehty lintulauta Koto on tyylikäs ruokintapaikka höyhenpeitteisille ystävillemme. Luonnosta itsestään löytyy parasta muotoilua, miksi emme siis jakaisi ihmisen muotoiluosaamista luonnolle.

 

Valoa kiepillä

Käärmemäinen Kieppi kurkottaa työpöydällä kuten kevätauringon herättelemä kyy ojentaessaan itseään kallion kolosta. Ledit ovat mahdollistaneet pienien ja sirojen valaisimien valmistamisen. Tapio Anttilan Nordic Hysterialle suunnittelema pöytävalaisin Kieppi on taidokasta puun muotoilua parhaimmillaan. Valaisin sytytetään, sammutetaan ja himmennetään koskettamalla valaisinta päältä.

 

Tilaa säästäen

Muotoilija Tapio Anttilan luovuudesta kertoo hänen innovatiivisuutensa kodin käyttöesineissä. Ultrakevyt Siipi vaateripustin on paitsi kaunis muotoilultaan, niin todellinen tilansäästäjä, sillä ne menevät sisäkkäin. Henkareita myydään kolmen pakkauksissa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta ripustimet sopivat varsin hyvin nykyisin suosittuihin vaaterekkeihin, joita pidetään reilusti esillä.