Poteeko koti kevätväsymystä?

Piristä ankea koti, piristyt itsekin! 5 ideaa, joilla selätät kodin kevätväsymyksen!

Freesaa koti lempeillä väreillä, jotka ovat edukseen kirkkaassa auringonvalossa. Lisäväriä saat purkista, tekstiileistä ja arkiesineistä, joista tulee hyvä mieli.


Päivitä sohvatyynyt. Yhdistele pehmeitä pastellivärejä tummiin murrettuihin sävyihin. Pellava on muodikas materiaali, joka vain paranee rypistyessään. Tyynyt 13,95 e/kpl, Jotex.


Päivitä kukkaruukut. Persoonallisilla suojaruukuilla muutat helposti kasvien ilmettä. Bambukorin pohjalle pitää laittaa muovia tai kastelulautanen. House Doctorin Helene-korit 19 e/2 kpl, Accessorizeyourhome.nl.


Maalaa ruokapöydän taustaseinä liitutaulumaalilla. Sitä saa nyt myös ajankohtaisissa pastelliväreissä, jotka sopivat hyvin tummiin ja vaaleisiin kalusteisiin. Tikkurilan Liitu-maali sävy x465.


Vaihda petausta. Pastellinväriset pussilakanat ovat niin houkuttelevat, että niitä ei tarvitse peittää päiväpeitolla. Jos kaipaat sänkyyn lisäväriä, asusta se torkkupeitolla tai isolla huivilla. Pussilakanasetti 25 e/kpl, H&M Home.


Piristä kattausta hyvän mielen mukilla. Muurlan Tove 100 Unicef -emalimukista menee 1 euro lasten koulutukseen ympäri maailmaa, 14,90 e, Netanttila.fi.

 

Lue lisää:
Näin uudistat kulahtaneen sohvan – katso video