Ostoksille: Pop Å yhdistää kodin ja kaupan Turun keskustassa

Turun keskustaan on avattu toukokuun ajaksi Pop Å –kauppa kerrostalossa sijaitsevaan oikeaan asuntoon, joka on sisustettu kodiksi myynnissä olevilla tuotteilla. Tässä kaupassa tuotteet nähdään niiden oikeassa käyttöympäristössä, oli kyse sitten huonekaluista, valaisimista, keittiön tuotteista, kylpyhuonetarvikkeista tai kodin pienistä sisustusesineistä.

Turkulaiset brändit ovat yhdistäneet jälleen voimansa ja lopputuloksena on uudenlainen kodin ja kaupan yhdistävä konsepti. Pop Å tarjoaa kävijöilleen elämyksen ja mahdollisuuden etsiä sisustusinspiraatiota nähdessään tuotteet niiden oikeassa ympäristössä. Kokeilu on jatkoa joulukuussa menestyksekkäästi toimineelle kokeilulle.

Pop Å:n tuotevalikoimasta löytyvät muun muassa BEdesignin huonekalut, Kube Designin betonivalaisimet, MAYNin tarjoilu- ja säilytystuotteet, Musta5101:n keittiötuotteet, NaNin tuotteet lemmikkikoteihin, Plantuin älypuutarha, Saanan ja Ollin tekstiilituotteet, Turun Kahvipaahtimon kahvit sekä Valoa by Auroran valaisimet. Lisäksi tuotevalikoima täydentyy tanskalaisen Nicolas Vahén kulinaarituotteilla, ruotsalaisen L:a Bruketin kodin tuotteilla sekä tanskalaisen House Doctorin kodin sisustustavaroilla.
Kannattaa käydä ihastelemassa ja tehdä designlöytöjä omaan kotiin tai lahjaksi!

Pop Å on avoinna 5.–30.5.2015 osoitteessa Yliopistonkatu 24 B 38, 5. krs.
Aukioloajat: ti–pe klo 11–18, la klo 11–16 ja su klo 12–16. Äitienpäivänä, helatorstaina ja helluntaina suljettu.