Pop Å –poppia Turussa

Joulun alla avautuu erilaisia pop up-myymälöitä kuin sieniä sateella, yksi mielenkiintoisimmista on Turun Pop Å kauppa Aurajoen rannassa Loft-tehtaassa, joka on toiminut aiemmin Wärtsilän konepajahallina. Pop Å:n valikoimissa on runsaasti laadukkaita kotimaisia designtuotteita, joista voi löytää käyttöesineitä niin itselle kuin ystävälle lahjaksi.

Pop Å on uudenlainen lifestyle-konsepti, joka yhdistää kodin ja kaupan. Pop Å on kauppa oikeassa asunnossa, ja se on sisustettu kodiksi myynnissä olevilla tuotteilla. Esillä on nuorten suunnittelijoiden upeita tuotteita.

Pop Å:ssa tuotteet ovat niiden oikeassa käyttöympäristössä, oli kyse sitten keittiön tuotteista, kylpyhuonetarvikkeista tai kodin pienistä sisustusesineistä. Oikeassa ympäristössä esineet saavat oikeat mittasuhteet. Peeta Peltolan suunnittelema sisustus tekee oikeutta suomalaisten designtalojen tuotteille.

 

Joulukuun avoinna oleva Pop Å sijaitsee Aurajoen rannalla.

 

Turnaround-vaateteline, design Anna Pirkkola.

 

Hakolan Lazy-sohva, Nikarin tuolit ja pikkupöytä ovat laadukasta kotimaista designia. Matto Finarte.

 

BEdesignin ja Hakolan tuotteita, hauska viuhkamainen kodinkansio Saana ja Olli.

 

Kitzen-keittiö, Annaleena Hämäläisen Hakolalle suunnittelema musta pöytä ja Kirsimaria E. Törrönen-Ripatin taideteos. Valaisimen suunnittelija on Laura Väre.

 

Kodinomaisessa tilassa huonekalut ja esineet ovat oikeissa mittasuhteissa toisiinsa. Kuvan huonekalut Nikari.

 

Lempi-hylly on Anni Pitkäjärven Hakolalle suunnittelema pikkuhylly, joka toimii huoneen katseenvangitsijana. Lempi-hyllyä on saatavana mustana ja valkoisena. Tuoksukynttilä on Mayn.

 

Kirja on aina hyvä valinta joululahjaksi. Dream Cozyn valikoimissa on monta hyvää vaihtoehtoa, oma suosikkini on Manuela Boscon Vegemania.

 

BEdesignin Deer-hylly on monikäyttöinen hyllykkö tai taideteos sinällään, suunnittelija Bette Eklund.

 

Vuodetekstiilit ovat Saana ja Olli, korkkitarjotin Hakola ja puukulho BEdesign.

 

BEdesign on valmistanut leikkuulautoja Turusta kaadetuista puistopuista.

 

Dream Cozyn kirja lepää Hakolan Riippu-hyllyn päällä, hyllyn on suunnitellut Samuli Helavuo.

 

Turun Pop Å kaupassa löytyy huonekaluja, sisustustuotteita, valaisimia, kirjoja ja tuoksuja. Keittiö on Kitzen, taso Durat, hana Tapwell, betonisen Kube-valaisimen on suunnitellut Petri Seuri.

 

Rekit, vaateripustimet, kenkäteline, pukkijalat ja Wolf-hylly ovat kaikki BEdesign.

 

 

Pop Å kauppa Turussa Aurajoen rannassa, Itäinen Rantakatu 74 B, 20180 Turku

Karttalinkki