Pompoti on löytö

Monesti kuulee ja lukee listattavan käymisen arvoisia sisustuskauppoja ja -kohteita pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Pompoti kuuluu tälle listalle ehdottomasti. Tehdään pieni kierros Riihimäellä sijaitsevassa Pieni kauppa & kahvio Pompotissa. Miia ja Jenni toivottavat meidät tervetulleiksi. 

Pompoti ei ole vain kauppa, se on myös kahvila ja pitopalvelu. Kahvilan herkut; juomat, suolaiset ja makeat leipomukset maistuvat erityisen hyvälle näin kauniissa ympäristössä. Oma Pompoti-suosikkini kahvin kanssa on mutakakku vaniljajäätelöpallolla. 

Pompotissa on edustettuna kattava valikoima sisustamisen maailmanmerkkejä, kuten Rice, Maileg, GreenGate, Nordal, Bloomingville, Madame Stolz, House Doctor jne. Paikallisuus näkyy Pompotissa myös vahvasti. Kuvassa persoonallisia PipStudion astioita maailmalta, ja riihimäkeläisen Vaarin neuleita.

Pompotista löytyvät sulassa sovussa niin vaatteet, buutsit kuin kuparilamputkin.

Kaiken kauniin lisäksi täällä muistutetaan meitä myös siitä tärkeimmästä – ei materiasta, vaan elämän elämisestä hauskalla tavalla. Muistakaahan luistella, nyt on se aika! 

Suuri kaappi pullollaan Mailegin suloisia hahmoja ja heidän tarvikkeitaan vetää puoleensa perheen pienimmät. Myös suloisille japanilaisille onnentuojille, Sonny Angeleille, on oma lokerikkonsa kaupan seinällä. Nämä ”onnenamuletit” eivät siis ole leluja, vaan koriste-esineitä. Tässä yhteydessä voin tunnustaa keränneeni itselleni vuosien varrella näitä onnentuojia ainakin kymmenen hengen porukan.

 

Pompotin löydät Punaisesta Talosta, osoitteesta Pohjoinen Asemakatu 10, 11130 Riihimäki

Pompotin nettisivut:

www.pompoti.fi

Pompotin verkkokauppa:

http://kauppa.pompoti.fi