Päivitä kotisi kesätunnelmaan!

Jos et omista omaa kesämökkiä, jossa fiilistellä lomalla, niin ei hätää. Poimi tästä vinkit kuinka voit päivittää kotisi kesätunnelmaan.


Tapetoi osa seinästä pastellisävyisellä kukkatapetilla ja vaihda lattialle rento räsymatto. Viimeistele ilme kukkateemaa jatkaen istuintyynyllä ja tuohikorilla. Hurmaava kesäeteinen on valmis!

 

Maalaa makuuhuoneen seinät vaalean turkoosilla sävyllä. Valkoiset ja nostalgiset pitsiverhot kuljettavat ajatukset lämpimiin ja viipyileviin kesäpäiviin. Jos et pääse poimimaan ruusuja omasta puutarhasta, niin kipaise ostamaan kimppu lähimmästä kukkakaupasta.

 

Saat raikkaan ja modernin mummolatyylin ripustamalla pitkät kukkaverhot, joiden värit toistuvat eri värisissä puuvillamatoissa. Ulos tarkoitettu penkki toimii aivan yhtä hyvin sisälläkin, kun sen pehmustaa tyynyillä.

 

Pidä kesälomaa kaikesta ylimääräisestä ja raivaa itsellesi pelkistetyn kaunis makuuhuone. Vaaleat tekstiilit lisäävät kesäisen levollista ja valoisaa tunnelmaa.

 

Hemmottele itseäsi ja hanki oma riipputuoli. Anna avoimista ikkunoista tulevan lempeän tuulenvireen hulmutella ylipitkiä ja runsaasti poimutettuja valoverhoja ja kuvittele itsesi Karibian auringon alle.