Minimalistinen alusta telkkarille

Mistä ratkaisu, kun ei halua kiinnittää televisiota seinään eikä integroida sitä johonkin isompaan kalusteeseen? Suunnittelijatrio Virosta (Argo Männiste, Veiko Kallas ja Silver Reinart) on tuonut markkinoille minimalistisen Jalg-taulutelkkarialustan.

Tällä hetkellä koko tuotanto valmistetaan käsityönä. Jalg-telkkariteline näyttää kauniin kevyeltä, mutta miten jykevästi se pysyy paikallaan?

 

Suunnittelijoiden mukaan monet ovat kysyneet telineen vakaudesta. Se painaa yhdessä television kanssa noin 10-15 kg, joten pysyy hyvin paikallaan. Toki sen voi kaataa tahallisella voimakkaalla tönäisyllä.

 

Miten homma on ratkaistu telkkarista kulkevien johtojen osalta, vaikkei niitä kuvassa näy?

 

Suunnittelijoiden mukaan jotkut kekseliäät telinekäyttäjät ovat piilottaneet johdot sirojen telinejalkojen taakse. Perusjohdot (antenni- ja virtajohto) voi toki jättää television taakse vapaasti roikkumaan. Jalg-telinettä ei olekaan suunniteltu pelikonsoleita tai muita lisäosia varten.

 

Telineen jalat ovat puiset – joko pyökistä, tiikistä tai pähkinästä. Värivalikoimaan kuuluu puun sävy, musta tai valkoinen.

 

Teline on helposti muokattavissa eri levyisille taulunäytöille.

 

Jalg-taulutelkkaritelinettä voi ostaa valmistajan kotisivujen kautta.