Mikkelin parhaat sisustusliikkeet

Sisustussuunnittelija Minna Häkkinen vinkkaa omat suosikkiliikkeensä Mikkelistä. Mukaan mahtuu myös sisustuksellisesti ihana kahvila herkkuineen.

 

Kaluste Marsalkka

Paikallinen sisustustaivas kolmessa kerroksessa Mikkelin ydinkeskustassa. Kaluste Marsalkka on tunnettu hyvästä palvelusta ja verhoilijat jo kahdessa sukupolvessa tuntevat huonekalut pintaa syvemmältä.
Suunnittelija suosittelee!

Porrassalmenkatu 29, 50100 Mikkeli

www.kalustemarsalkka.com

 

Amanda B

Jos olet romantikko tai etsit jotain kaunista kotiisi tai viemisiksi , älä ohita tätä AmandaB –collectionin konseptimyymälää Mikkelin Kauppakeskus Akselissa. Runsas valikoima kodin sisustustuotteita sekä kalusteita.

Maaherrankatu 18-20 (Kauppakeskus Akseli), 50100 Mikkeli

www.amandabshop.com

 

Kahvila Nanda

Nandassa voit kokea makuelämyksen lisäksi kansainvälisen ja ainutlaatuisen tunnelman. Cupcaket, erikoiskahvit, lounas, los bocadillos, smoothiet, raakakakut…. Ihanat herkut moneen makuun.

Savilahdenkatu 12, 50100 Mikkeli

facebook.com/kahvilananda

 

Tertin Kartano

Kun naisseurueemme haluaa pienen noston arkeen ja idyllisen miljöön kahvitteluun ja ruokailuun, ajamme aina Terttiin. Tertin Kartano ja Kahvila & Puoti tarjoavat elämyksen kaikille aisteille. Kahvittelun ohessa voi tehdä ostoksia muodin ja lahjatavaroiden lisäksi Tertin Kartanon omilla ruokatuotteilla.

Kuopiontie 68, 50350 Mikkeli

www.tertinkartano.fi

 

Sisustussuunnittelija Minna Häkkinen

Studiom3
040 750 5401
info@studiom3.fi
www.studiom3.fi
Rouhialankatu 4 LH 2
50100 MIKKELI