Messinki ja kupari tuovat hehkua kotiin

Messingin ja kuparin sävyjä vilahtelee nyt paljon sisustuslehtien sivuilla. Niiden värit tuovatkin lämmön tuntua kotiin ja ne sopivat loistavasti monenlaiseen sisustukseen. Täältä löydät 10 metallinhehkuvaa sisustusvinkkiä.

1. Näyttävä ulkoasu

Upea ruukku on muotoilultaan hyvin perinteinen, mutta messinki tuo siihen modernin ja näyttävän ulkonäön. Valmistaja Skultuna. Hinta alkaen 75e, Room 21.

 

2. Monikäyttöinen kynttelikkö

House Doctorin kuparinen kynttelikkö on yksinkertaisen tyylikäs. Lasilaatikko on päältä avoin, joten sen voi halutessaan koristella. Hinta 19e, Room21.

 

3. Moderni klassikko

Nappula kynttilänjalka on muotoilultaan hyvin klassinen mutta myös moderni. Sen pelkistetyt ja pehmeät linjat tuovat raikkautta kodin sisustukseen ja kattauksiin.  Hinta 45,90e, Iittala.

 

4. Kätevä ja koristeellinen

Lankakoreissa on hyvä säilyttää erilaisia asioita, kuten vaikka tyynyjä tai huopia. Ne ovat myös ulkoasunsa puolesta ihastuttavat. Hinta 19,90e, Jotex.

 

5. Kaunis ja sisustuksellinen

Taottu metallitarjotin sopii kauniisti esille hyllylle nojaten tai alustaksi kynttilöille. Hinta 19,99e, H&M Home.

 

6. Pieni väripilkku

Maljakko on ihana pieni yksityiskohta sisustuksessa. Hinta 12,95e, Anno / Kodin1.

 

7. Trendikäs valaisin

Kiiltäväpintainen lattiavalaisin on todella trendikäs muotoilultaan. Hinta 109,95e, valmistaja By Rydéns, Hemtex.

 

8. Moderni versio perinteisestä

Vihersisustajalle amppeli on oiva hankinta ja tämä Bloomingvillen messinkinen versio on hyvin nykyaikainen ulkoasultaan ja varma katseenvangitsija kodin sisustuksessa. Hinta 44e, Scandinavian Design Center.

 

9. Pöytä ja tarjotin samassa

Pienen antiikkimessinkisen sohvapöydän muoto luo sille kevyen ilmeen ja näin ollen se sopii myös pienempään tilaan. Lisäksi kansi on irrotettava ja sitä voi hyödyntää tarjottimena. Hinta 79e, Ellos.

 

10. Moneen tilaan sopiva

Pyöreän kuparinvärisen peilin saa helposti ripustettua seinälle. Se on yksinkertaisuudessaan valloittavan kaunis sisustuselementti. Valmistaja House Doctor. Hinta 76e, Peroba