Keväisiä sisustusideoita

Kesäaika alkaa, päivät pitenevät ja olo kohenee. Kevään keveys ja pirteys saa näkyä myös sisustuksessa. Sen tupaan tuominen voisi alkaa vaikkapa perusteellisella kevätsiivouksella, jonka yhteydessä saa tilasta lähteä kaikki ylimääräinen: jos et ole käyttänyt jotain esinettä koko talvena et tule varmaankaan käyttämään sitä keväälläkään. Siivouksen jälkeen huomaat tilaan syntyvän ”tilan” – on paljon kevyempi olla ja hengittää. Vaihda tummat sävyt vaaleaan, käytä rohkeutesi mukaan keltaista ja vihreää ja tuo viherkasvit tupaan. Kevät on tullut!

Amppeli tuo kodikkaan ja hieman nostalgisen kevättunnelman kotiin. Sopii mainiosti verannoille ja erkkereihin. Kuvassa Brussels Hanging Basket-amppeli, valmistaja Elho.

 

Perhonen-tarjottimien kuosi on hillitysti kaunis kuin Suomen kevät. Valmistaja kotimainen Sagalaga Design.

 

Iiris-verhon raikkaat sävyt ja näyttävä kuosi pysyy samalla hillittynä olematta liian dominoiva. Design Tarja Orsjoki, valmistaja Vallila.

 

Pienet säilytyslaatikot ovat iso apu pikkutavaran järjestyksessä pitämisessä. Kuvassa Hemtexin kevätkuosiset säilytyslaatikot.

 

Huonekalujen keltainen ja vihreä sävy antavat kodille kevään vaikutelman ympäri vuoden. Keltainen STOCKHOLM-vitriinikaappi, Mosta vihreä kankainen STOCKHOLM-nojatuoli ja vihreäsävyinen STOCKHOLM-matto, valmistaja Ikea.

 

Kevät saa näkyä vuodevaatteissakin. Magnolia-pussilakana, 100 % puuvillasatiinia, valmistaja Finlayson.

 

Lehtikuvioinen tapetti tuo makuuhuoneeseen keväisen metsän kevyen tunnelman. Ginko Green-tapetti, valmistaja Sandberg Wallpaper.

 

Suosi keväällä ilmavia lasimaljakoita keramiikan sijaan. Space Decoration tammialusella oleva lasimaljakko toimii sekä maljakkona tai lasivitriininä, jos sen kääntää ympäri. Design Sara Larsson, valmistaja A2.