Keittiövallankumous

Suomalaisyritys A.S.Helsingö mullistaa kiintokalustemarkkinoita yhdistämällä IKEA:n kaapinrungot laadukkaisiin kotimaisiin kaapinoviin ja vetimiin. Verkkokaupasta tilattaviin tuotteisiin voi tutustua etukäteen yrityksen showroomilla ja asiakkaan ostokokemusta tuetaan henkilökohtaisella opastuksella ja neuvonnalla.

Laadukkaista designkalusteista joutuu Suomessa maksamaan niin, että harvalla on siihen varaa. A.S.Helsingö on designyritys, joka myy IKEA:n laadukkaisiin kaappirunkoihin sopivia ovia ja vetimiä. Näin syntyy tasokkaita ja persoonallisia keittiöitä, vaatekaappeja ja senkkejä aivan uudessa hintaluokassa. Suomessa suunnitellut ja valmistetut ovet ja vetimet on tilattavissa helsingo.com-verkkokaupasta. Lisäksi on saatavilla tasoja, hanoja ja altaita.

 

”Haluamme tuoda laadun ja aidot materiaalit kaikkien kuluttajien saataville. Peruskeittiön hinnalla voi nyt luoda yksilöllisen, omaa persoonallisuutta heijastavan keittiön, jossa vallitsee ikuinen sunnuntaitunnelma,” kertoo Sebastian Schauman, toinen A.S.Helsingön perustajista.

 

Yhtälö on yksinkertainen ja uniikki; IKEA:n hinta-laatu-suhteeltaan erinomaiset rungot saavat A.S.Helsingön käsittelyssä päälleen viimeisteltyjä ja harkittuja, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja ovia ja vetimiä. Ja missä herkullisissa väreissä!

 

Ovet valmistetaan perinteisiä menetelmiä ja käsityötaitoja hyödyntäen Järvi-Suomessa.”Tekemällä asioita uudella tavalla digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen, pystymme tuomaan laadukkaan designin kaikkien saataville. Vapautamme ihmiset luomaan omannäköisensä kodin kohtuuhinnalla,” valottaa toinen A.S.Helsingön toinen perustaja Anssi Jokinen.

 

Kalusteita rakentuvat niin persoonalliset keittiöt kuin laadukkaat vaatekaapit ja senkit.

 

Arkkitehti Ilona Palmusen suunnittelemat Parasol-vetimet valmistetaan Suomessa arvometalleista jyrsimällä. Kupariset ja messinkiset vetimet kiillotetaan käsityönä.

 

A.S.Helsingön perustajat Sebastian Schauman ja Anssi Jokinen testaavat showroomilla pukeutumishuoneen toimivuutta.

 

 

Kotien huoneiden roolit ovat muuttuneet ja keittiön kalustus on osa sisustusta, joten on tärkeää, että se sulautuu kodin muuhun ilmeeseen saumattomasti.

 

Keittiön viimeistelyyn löytyy tasot luonnonkivestä, altaat A.S.Helsingön omasta allasmallistosta ja Tapwellin hanat.

 

A.S.Helsingö Instagramissa

A.S.Helsingö Facebookissa