Kaunista ja kestävää designia lastenhuoneissa

Panosta lastenhuoneissa muutamaan designkalusteeseen ja sisusta muuten helposti vaihdettavilla huonekaluilla ja tekstiileillä. Näin huoneen ilmettä on helppo muuttaa kasvavan lapsen mukaan.

Skandinaavista tyyliä

Artekin pyöreä pöytä ja tuolit ovat tuttuja jo vuosikymmenien takaa, mutta silti edelleen ajankohtaisia ja hyvännäköisiä lastenhuoneessa. Vintage-valaisin on saanut trendikkään suuren lampun. Toista seinää koristaa 50-luvun henkeen Arne Jacobsenin suunnittelema Trapez-tapetti (Boråstapeter).

 

Pieneen tilaan

Pienessä huoneessa vanhan talonpoikaissänky vanha arkku ovat saaneet seurakseen String-hyllyn ja värikkään Marimekon Kulkue-kankaasta tehdyn taulun.

 

Vauvan valtakunta

Woodnotesin K-tuolissa on hyvä istua ja lukea iltasatuja sylikkäin. Suuri pehmokirahvi vahtii pienokaisen yöunia. Trendikkäillä viireillä saadaan helposti väriä ja uutta ilmettä huoneeseen.

 

Väriä matolla

Hayn pyöreä Pinocchio-matto on mainio väriläiskä muuten valkoisessa huoneessa. Laadukas villamatto hylkii likaa ja kestää kulutusta leikkien tiimellyksessä. Läpikuultava Kartellin tuoli on oiva huonekalu lastenhuoneeseen. Se on mukana leikeissä, toimii yöpöytänä, nojatuolina sekä myöhemmin koulupöydän parina.

 

Nuoren tytön huone

 

Muuramen kirjoituspöytä laatikoineen on klassikko, joka seuraa lapsen mukana koko elämän. Hayn musta Hee-tuoli sopii hyvin pariksi valkoiselle pöydälle. Sisustusvinkki: ripusta julisteet hengareihin!