Kauniit ja käytännölliset arjen apurit kylpyhuoneessa

Kylpyhuone jää helposti vaille samaa huomiota kuin kodin muut huoneet. Pienillä sisustusjutuilla saat tämänkin tilan hyvännäköiseksi ja helpottamaan arkitoimia. Katso alta toimituksen vinkit.

1. Tarjottimella 

Kerää tarjottimelle pumppupullot, kosmetiikka, pinnit, hajuvesipullot jne. Kaunis asetelma on valmis, kaikki tarpeellinen on helposti käden ulottuvilla ja tavarat eivät loju sikin sokin. Valmistaja Meraki. Hinta 29e (keskikokoinen tarjotin), ROOM21.

 

2. Purkkiin piiloon 

Hanki kaunis purkki tai useampi, jonne voit säilöä kaikista pienimmät tarvikkeet kuten pumpulipuikot, kynsilakat tai pinnit. Hinta 7,99e, H&M Home.

 

3. Veikeä meikkipussi 

Baobabin pinkki meikkipussi säilöö kosmetiikan ja kulkee kätevästi matkoillakin mukana. Huikea väri on plussaa. Hinta 39,90e, Moko.

 

4. Kerro, kerro kuvastin 

Pienen tilan peiliksi sopii Ferm Livingin upea pyöreä peili. Nahkainen hihna on kaunis yksityiskohta. Hinta 159e (koko L), ROOM21.

 

5. Silmäniloa saippuapulloista

Pumppupullossa oleva nestesaippua on kätevä käyttää, se näyttää hyvältä ja raikas sitruunaruohon tuoksu ei ole pahitteeksi. Valmistaja Lilla Bruket. Hinta 22e, ROOM21.

 

6. Ripusta tyylillä 

Menun kauniiseen messinkiseen nuppiin voi ripustaa niin koruja, pieniä pussukoita kuin pyyhkeitäkin. Löytyy myös valkoisena, mustana ja saarnin värisenä. Hinta 44e (2/pakkaus), Scandinavian Design Center.

 

7. Tuoksulla tunnelmaa 

Sytytä kynttilä ja anna hienostuneen ylellisen tuoksun levitä kylpyhuoneeseen. Rentouttava suihku tai kylpyhetki tunnelmavalossa on aina silloin tällöin paikallaan. Pure Senses –tuoksukynttilä, valmistaja Himla. Hinta 19e, Ellos.

 

8. Keltainen piristää pimeänä vuodenaikana

Kaamoksen keskellä ihanan aurinkoiset kasvopyyhkeet piristävät mieltä ja kaunistavat kylpyhuoneen. Valmistaja Hay. Hinta 6e/kpl, Finnish Design Shop.

 

9. Monikäyttöinen kaunotar

Bambusta valmistettu kaluste toimii mm. pyyhetelineenä, tuolina ja hyllynä. Selkeä muotoilu yhdistettynä kestävään luonnonmateriaalin on hyvä yhdistelmä. Hinta 49e, IKEA.

 

10. Metsämaisema suihkuun

Suihkuverhoon on painatettu mustavalkoinen valokuva. Tyylikäs vaihtoehto sinulle, joka etsit ripausta mystiikkaa tai skandinaavista fiilistä. Hinta 35,95e, Ellos.