Kammerspiel – iso huonekalu pieneen kotiin

Saksalainen huonekaluvalmistaja Nils Holger Moormann on lanseerannut uuden tuotteen, joka edustaa tähän asti valmistajan kookkainta huonekalua. Tämä kookas kappale soveltuu ja toimii parhaiten kuitenkin pienissä tiloissa. Kyseisen tuotteen nimi on Kammerspiel ja sitä voi kutsua asumisyksiköksi asunnon sisällä.

Kammerspiel on kuutiomainen moduleista koostuva yksikkö, joka sisältää sängyn, sohvan, säilytys- ja työtilaa, hyllyjä ja naulakkoja.

 

Jos nämä kaikki toiminnot on koottu keskelle pientä tilaa, säästyy asunnossa paljon enemmän neliöitä verrattuna perinteiseen ratkaisuun, jolloin huonekalut on sijoitettu seinien viereen.

 

Kammerspiel -kuution voi sijoittaa tilaan asunnon ehdoilla. Sen sohvallinen ulkosivu voi olla esimerkiksi osa olohuonetta.

 


Se osa kuutiosta, johon sisältyy ulosvedettävä pöytä hyllyineen voi olla osa keittiötä tai vaikkapa työtilaa – miten kenellekin parhaiten sopii.

 

Kun nukkumisen, syömisen, työskentelyn ja lukemisen funktiot tapahtuvat kaikki kuution ulkopuolella, on säilytysfunktio sijoitettu loogisesti kuution sisälle.

 

Esimerkiksi walk-in vaatehuone.

 

Kammerspiel -asumisyksikköön sisältyy myös valaistus.

 

Tästä laatikosta voi säätää kuution eri osien valaistusta.

 

Tämä ensimmäinen valmistajan Kammerspiel -kappale juhlistaa debyyttiänsä 41 neliöisessä yksiössä.

 

Tilavaikutelma on viihtyisä ja mielenkiintoinen.  

 

Yhtenäistä tilantuntua edesauttaa, että kuution sivujen viimeistely on samanlainen asunnon seinien kanssa.

 

Puumateriaali luo tilaan lämmintä kodikasta tunnelmaa.

 


Takaseinässä on Moormannin FNP-hylly.

 

41 neliöisen esimerkkiasunnon pohjapiirros.

 

www.moormann.de