Kalanruotoa kaikkialla!

Koska tämä jäykkä geometrinen kuviointi on upea klassikko lattiassasi. Koska se on myös kaunista seinällä, pöydän pinnassa tai tekstiileissä. Koska sitä voi hyödyntää monessa paikassa kotona. Tämän vuoksi me rakastamme … Kalanruotoa!

Kalanruoto viittaa kalan luiden muodostamaan kuvioon ja se muodostuu jatkuvista, vinosti toisensa kohtaavista linjoista, jotka muodostavat kahteen suuntaan kulkevia V-kuvioita. Kalanruotokuvioitu puulattia on klassikko.

Näyttävässä seurassa

Kasvattamalla perinteisesti melko hienojakoisen kalanruotokuvion kokoa, saa lattia saa heti modernimman ilmeen. Pintaa on myös käsitelty öljyllä, saippualla ja valkoisella pigmentillä. Tällainen lattia vaatii seurakseen yhtä näyttävää elementtiä, esimerkiksi tämän ekstrasuuren leposohvan.

Jalkalistasta kattoon saakka

Kalanruototapetti toimii näyttävänä graafisena katseenvangitsijana. Toimii hyvin yksittäisellä seinällä esimerkiksi käytävässä. Onko sinulla tarpeeksi tilaa laittaa seinän viereen penkki ja jalkalamppu? Niillä luot heti kätevän lukunurkan.

Tee-se-itse ruokapöytä

Pöytä rakennettiin kiinnittämällä puisen tukirakenteen päälle kalanruotoparkettia. Pöydän putkirakenne tulee vanhoista rakennustelineistä. Kovaa, kiiltävää ja vanhat maaliroiskeetkin sopivat mukaan. Yhtenäisen ilmeen saa hiomalla pöydän puuosat hiekkapaperilla ja maalaamalla valkoisella maalilla.