Julisteilla ilmettä kotiin

Kun tyhjät seinät kaipaavat sitä jotain, niin julisteet ovat trendikäs ja edullinen tapa tuoda väriä, ilmettä ja persoonallisuutta kodin sisustukseen. Kiinnitä julisteet rennosti värikkäällä teipillä, klipseillä tai valitse niille kauniit kehykset.

Linnunpesäaiheinen juliste on saanut keltaisen väriläiskän. Hauskat klipsit kiinnittävät sen seinään. Juliste Mini Empire. Hinta 35 e, Room21.

 

Valokuva on tehokas, myös julisteena. Arrival-juliste on valokuvaaja Enok Holsegaardin otos, valmistaja Paper Collective. Hinta 79 e, Finnish Design Shop.

 

Herkkään kasviaiheiseen julisteeseen sopii yksinkertaiset puunsävyiset kehykset. Julisteita on painettu rajoitettu erä. Valmistaja RK Design. Hinta 46 e, Finnish Design Shop.

 

Hyvän tuulen Pirum Parum –juliste lastenhuoneeseen tai vaikkapa keittiöön. Valmistaja Fine Little Day. Hinta 33 e, Scandinavian Design Center.

 

Täydellinen kirjasinlaji. Ruotsalaisen graafikko Olle Eksellin tyylinnäyte vuodelta 1962 on edelleen tyylikäs ja moderni. Hinta 43 e, Scandinavian Design Center.

 

Veikeät koirahahmot saavat hymyn huulille. Hauska kollaasi syntyy erikokoisista ja eritavoin asustetuista koirista. Hinta 8,50 e, Ellos.

 

Hyväntuulen mietelause toimii ohjeena ja kannustimena niin aamulla kuin illallakin. Hinta 29,95 e, Ellos.

 

Manhattanin kartta on kosmopoliitin tai matkakuumeisen valinta. Toimii yksin tai yhdistettynä muihin julisteisiin tai peileihin tai pikkutauluihin. Hinta 7,99 e, IKEA.

 

Juliste, jossa on Coco Chanelin sitaatti “I only drink champagne on two occasion, when I’m in love and when I’m not”, on aina muodikas. Hinta alk. 3 e, Desenio.

 

Tuotemerkiltä MATTER löytyy tyylikäs Meri Kähkösen ja Maria Tähtisen juliste. Julisteen kiinnitys vaneripohjaan on hyvännäköinen. Hinta 24 e (A3), Arctic Design Shop.