Järjestystä tuliaisiksi

Tavaroiden järjestämisestä on tullut uusi harrastus. Järjestämisen lisäksi esineille on hyvä olla paikka, jonne ne aina laitetaan. Paikka kaikille – kaikki paikalleen, vai miten se vanha sanonta menikään. Kotimainen ORNA by Johan -sarja sisältää erilaisia hyllyjä, lokerikkoja ja naulakkoja kodin tarpeisiin. Ja mikä onkaan parempi mökkituliainen kuin järkevä käyttöesine.

ORNA by Johan on uusi suomalainen tuotemerkki, jonka takana on suomalainen, pitkän historian omaava puualan yritys Johan Oy. Ensimmäinen ORNA by johan tuote on Organizer-seinäjärjestelijä, joka lanseerattiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Seinäjärjestelijä sisältää yhdisteltävien seinäpaneelien lisäksi puutappeja ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia lisäosia, kuten hyllyjä, avaintelineitä, boxeja ja tankoja.

 

Kutsu ystävien mökille saunomaan on useimmiten mieluisa, mutta mitä tuliaisiksi. Koivusta valmistettu naulakko on kaunis ja yksinkertainen käyttöesine.

 

”Haluamme tuoda ihmisille tuotteita, joilla on jokin merkitys. Me haluamme, että tuotteemme voivat auttaa arjen ratkaisuissa, ja että ne tuovat iloa sekä tyyliä niin katseelle kuin mielellekin,” kertoo ORNA by johan -tuotemerkin pääsuunnittelija ja perustaja Henna Rintamäki.

 

Työpöydän siivoaminen kannattaa tehdä ennen kesälomaa, jotta työhön palattaessa vastassa on siisti työpöytä. Hyllyjen, koukkujen ja säilyttimien ansiosta työpisteen tavarat on helppo pitää järjestyksessä.

 

Koivuvanerista valmistettu kirjekuorikotelo toimii joko yksinään tai Organizer-seinäjärjestelijään kiinnitettynä.  

 

 

Organizer-seinäjärjestelijästä saa koottua erilaisia kokoonpanoja esimerkiksi kesäkeittiön tarpeisiin.

 

Kokoonpanon saa juuri sellaisissa väreissä kun haluaa; on tarve sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä tai eteisessä.

 

 

Luonnonvärinen koivuvaneri on kaunis sellaisenaan vaikka lastenhuoneeseen. ”Miksi emme käyttäisi materiaaleja, joita meillä on jo valmiiksi ja näin ollen emme kuormittaisi luontoa turhaan,” sanoo Henna Rintamäki.

 

Organizer-seinäjärjestelijä on oiva lisä pukeutumishuoneen mukavuuteen.

 

 

Kaikki ORNA by johan -tuotteet ovat valmistettu suomalaisesta koivusta Suomessa.