Isänpäivä lähestyy – näistä sisustusjutuista miehet tykkäisivät

Kaikkeen sisustukseen liittyvän suurin kuluttajaryhmä ovat tietenkin naiset. Lähestyvän isänpäivän alla on kuitenkin sopiva aika keskittyä sisustustuotteisiin, joista miehet tykkäisivät. Miesten maun yleistäminen on hankalaa – miehiä (ovat sitten isiä tai ei) on monia erilaisia ja yhtä erilainen on heidän makunsakin. Miehet tekevät naisia harvemmin heräteostoksia ja innostuvat keskimäärin enemmän kuin naiset teknisistä ratkaisuista ynnä sovelluksista, jotka liittyvät kotiin. Rohkenimme kuitenkin kerätä muutamia sisustustuotteita, joista miehet saattaisivat pitää.

Plura-sohvan voi pidentää mukavaksi löhöilypaikaksi käsinojia sekä istuinosia taivuttamalla. Bonuksena helppohoitoinen  ja kestävä päällysmateriaali – musta aito nahka. Design Norbert Beck, valmistaja Rolf Benz.

 

Minimalistisessa muodossa maksimiteho – teräsputkesta taivutettu Thonetin LUM 50 pöytävalaisin on varustettu viimeisimmällä LED teknologialla.

 

Isoa matkalaukkua muistuttava pyörillä kulkeva baarikaappi on juuri niin ylellinen kuin sen nimi pitkä – Traveller Special Edition Leather & Walnut Coctail Bar Cabinet. www.touchedinteriors.co.uk.

 

Eero Aarnion suunnittelemassa Formula-tuolissa voi kuvitella itsensä formulakuskiksi. Tuolin kevyt keinuva liike ja ergonomisesti muotoiltu istuinosa tarjoavat mitä parhaimman ympäristön rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen. Valmistaja Adelta, www.finnishdesignshop.fi.

 

Miehille on omaista askeettisuus ja selvät linjat. Minimalistisessa Bezwei-sängyssä on kaikki mitä tarvitaan ja ei mitään liikaa. Valmistaja Sanktjohanser,  www.sanktjohanser.net

 

Mondaine juna-asemankello – Swiss Railways Watch edustaa klassikkoa ja sveitsiläistä laatua. Sen selkeä kellotaulu näkyy kauas. www.mondaine.com.

 

Miesten mielestä on turhaa tehdä käsin sitä, minkä voi automatisoida. Pitää olla myös hauskaa. Benny Brush-kengänkiillotuskoneessa heiluu harjan pyöriessä myös Bennyn häntä. Design Stefano Giovani, valmistaja Authentics.

 

Miesten mielestä kokkaus tulee tehdä tyylillä ja Chef-solmioessu on siihen juuri sopiva asuste – käytännöllinen ja samalla elegantti. Design Andres Labi, valmistaja Tie&Apron.

 

Saksalaisen huippukeittiöiden valmistajan Bulthaupin tuotannossa yhdistyvät laatu ja tyyli. Keittiömalli b2 on kätevä kuin työkalulaatikko – kaapin avatessa kaikki tarvittava on heti näkyvillä. www.bulthaup.com.

 

Laadukas äänentoistolaite on miesten mielestä ehdoton kodinsisustuselementti. Sveitsiläinen valmistaja Geneva Sound Lab on koonnut sopusuhtaiseen laatikkoon kokonaisen äänentoistojärjestelmän:kuvassa jalallinen L-malli, jossa suojakannen alle piiloutuu iPod/iPhone-telakka, CD-soitin, ULA-radio esivalinnoin sekä tuloliitäntä linjatasoiselle lisälaitteelle. www.geneva.fi.