Eamesin suositut klassikkotuolit löytyvät yhä useammasta kodista

Charles ja Ray Eeamesin 1950-luvulla suunnittelemat klassikkotuolit näkyvät usein sisustuslehtien sivuilla ja blogeissa. Suositut ja ajattomat tuolit ovat monikäyttöisiä ja sopivat erilaisiin sisustustyyleihin.

Ruokapöydän äärellä

Metallijalkaisen DSR-tuolin voi yhdistää vanhaan puiseen pöytään ja lopputulos on kaunis. Eleettömät jalat antavat tilaa pöydän kauniille jaloille ja valkoinen väri korostaa puupöydän patinoitunutta pintaa.

 

Muuten minimalistisessa sisustuksessa vaahterajalkaiset DSW-tuolit tulevat hyvin esille tummempaa lattia vasten. Mustat tuolit sopivat hyvin kokonaisuuteen suuren tumman teollisuusvalaisimen ja mustan taustaseinän kanssa.

 

Täydelliset työpisteet

Levollinen työnurkkaus syntyy pukkijalkojen päälle asetetun lasilevyn ja valkoisen DSR-tuolin kera. Loppuvaikutelma on eleettömän kaunis.

 

Valkoiseen huoneeseen väriä on saatu punaisella DSW-tuolilla, jossa on pähkinäpuiset jalat. Mikä upea piristysruiske.

 

Keinutuoli sen olla pitää

Keinutuolissa istuminen rauhoittaa, siksi se onkin usein yksi suosituimmista huonekaluista kotona. Eames RAR-keinutuoli ei vie paljon tilaa olohuoneessa.

 

RAR-keinutuoli on myös erinomainen valinta lastenhuoneeseen. Klassikko kestää vauva-ajasta taaperovaiheeseen ja aina teinivuosista aikuisikään saakka. Jos et ole mustavalkoisen ystävä, voit valita punaisen, vihreän, keltaisen tai harmaan eri sävyistä itsellesi sopivan värin.