5 niksiä, joilla teet kodistasi ylellisemmän

Sukutauluja, sijoitusoppaita, muhkea makuuhuone… Poimi nämä vinkit, niin saat ylellisemmän kodin!

Muhkeat nappisängynpäädyt ovat nyt muodissa ja superylellisiä. Sängynpäädyn voi tehdä levyn päälle vanusta ja kankaasta myös itse. Mitä muhkeampi, sitä ylellisempi. Hanki lisäksi toisiinsa sointuvat, maltillisen sävyiset lakanat. Kuva Sumo / MisuraEmme.

 

Hanki kylpyhuoneeseen kauniit saippuapullot, joihin voit alkuperäisen saippuan loputtua täyttää marketin halvempaa versiota. Myös kynttilät kylppärissä sekä (edes pieni) marmorilevy lisäävät ylellistä vaikutelmaa. Marmoriesineitä voi löytyä kirppareilta. Kuva Bloomingville.

 

Hiukan suuremmalla satsauksella tavallinen kylpyhuone muuttuu spaksi. Kullanhohtoiset kaakelit pienessäkin osassa seinää tekevät ihmeen. Kokeile esimerkiksi lavuaarin taakse. Kuvassa ovat Värisilmän uudet Grace-sarjan kaakelit.

 

Etsi kirpputoreilta ja kierrätyskeskusten laareista erilaisia vanhoja tauluja hienoilla kehyksillä ja ripusta niistä kollaasi seinälle. Nehän ovat kuin oman sukusi perintökalleuksia: potretteja ja kuvia tiluksista! Kuva Tine K Home.

 

Jos sohvapöydälle on "unohtunut" jokin näistä kolmesta kirjasta, mitä muuta elämäsi voi olla kuin yhtä loistoa? Nämä eivät ole varsinaisesti kirjoa, joten ei huolta: näitä ei tarvitse oikeasti lukea. Kyseessä ovat kirjoiksi naamioidut säilytyslaatikot. Kuva House Doctor.

 

Lue lisää: 

Kysy nämä 5 asiaa itseltäsi, ennen kuin ostat uutta kotiisi