Toimituksen suosikit Mikkelin Asuntomessuilta

Tämän vuoden asuntomessut pidetään Mikkelissä Kirkonvarkauden silmiä hivelivissä maisemissa Saimaan rannalla. Messualueella on monia näyttäviä ja kauniita kohteita, joista toimitus valitsi omat kymmenen suosikkiaan. 

1.     Kohde 2, Design-Talo Pala

Nuorelle pariskunnalle suunniteltu talo on näyttävä tumman sisustustyylin edustaja. Tämä koti kutsuu viihtymään monin tavoin. Televisiohuoneessa on muhkean upottava sohva raheineen.

 

2.     Kohde 3, Omatalo Ajatus

Modernissa lapsiperheen kodissa on panostettu tapetteihin, jotka luovat persoonallisen tunnelman jokaiseen huoneeseen. Vanhempien makuuhuoneessa vaatehuone on sijoitettu sängyn päädyssä sijaitsevan seinän taakse.

 

3.     Kohde 5, Wave

Yksi messujen puhutuimmista taloista on uniikki hirsirakenteinen Wave, jonka muodoissa näkyy vaikutteita autojen ja veneiden linjoista. Terassit, valoisat sisätilat upeilla ikkunoista avautuvilla maisemilla sekä ylelliset kylpytilat saavat ihastumaan.

 

4.     Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa

Kirsi Valanti on suunnitellut pintamateriaalit ja kiintokalusteet, ja Susanna Vento on valinnut kalusteet tähän harmoniseen kotiin. Oleskelutilan huima korkeus ja isot maisemaikkunat sulauttavat kodin osaksi ympäröivää luontoa.

 

5.     Kohde 8, Villa Saimaanhelmi 

Myös tässä kohteessa saadaan nauttia korkeiden ikkunoiden myötä Saimaan upeasta luonnosta. Vaalein värin sisustettu koti on moderni ja selkeä. Yläkerran makuuhuone ja kylpytilat ovat näkemisen arvoiset.

 

6.     Kohde 10, Honka Ink

Nuoren pariskunnan laadukas hirsikoti, jonka sisustuksesta vastaa Jonna Kivilahti. Puun elävä pinta yhdistyy raikkaaseen valkoiseen ja kontrastia tuovaan mustaan sekä harmaan sävyihin. Rento ja ajan hermolla oleva sisustus.

 

7.     Kohde 15, Fiskarhedenvillan Ajaton

Kohde, jossa on rouheita puisia huonekaluja ja kauniita tekstiileitä. Kodikas ja harmoninen sisustus, jossa on myös ripaus luksusta mukana. Yläkerran värikäs lastenhuone yllättää.

 

8.     Kohde 18, Casa Wellikulho

Aktiivisen perheen valoisa koti, jossa on panostettu aikaa kestävään laadukkaaseen sisustukseen. Vanhempien makuuhuoneessa on eleettömän tyylikäs vanerista valmistettu sängynpääty. Ylellisyyttä kohteeseen tuo ulkouima-allas ja erillinen allasrakennus.

 

9.     Kohde 19, Muuramen Helmi

Yrittäjälle suunniteltu kohde, joka yhdistää viihtyisän kodin sekä työskentelyrauhaa tarjoavan työtilan. Talon sisustus on harmonisen kaunis kokonaisuus, jonka yllättäjänä on katseen kiinnittävä keinuvalaisin.

 

10.  Kohde 20, Passiivikivitalo Skaala

Kuten monissa muissakin kohteissa, niin täälläkin nautitaan luonnonläheisyydestä ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista. Keittiön seinään on upotettu kätevä aamiaiskaappi.

 

Asuntomessut 14.7.–13.8.2017.