Muuttovalmis koti on varmin tapa toteuttaa asumisen unelmat

Uuden kodin hankkija saa itselleen juuri sellaisen kodin kuin haluaa – yhdestä paikasta, helposti ja luotettavasti.

Ensimmäistä kertaa rakennusprojektiin lähtevä tutustuu netissä erilaisiin vaihtoehtoihin. Kokonaiskustannusten selvittäminen tuntuu työläältä, eri rakennusvaiheiden hinnat hämmentävät ja pelottavat. Herää kysymys, kuinka paljon unelmien talon rakentaminen maksaa kokonaisuudessaan ja moni päätyykin kompromissiin ja ei lähde itse rakentamaan. Erityisesti maarakentaminen, kuten maansiirto- ja louhinta, huolestuttavat. Aluskasvillisuus on saatava kuriin ja viherrakentaminen kauniine nurmikkoineen ja istutuksineen on saatava onnistumaan. Kukapa meistä ei olisi kuullut kauhutarinoita tontin tuomista lisäkustannuksista ja räikeistä budjetin ylityksistä! Varmin tapa välttää ikävät yllätykset on hankkia sekä maarakentaminen että itse talon rakentaminen samalta luotettavalta kumppanilta.

 

 

Uuden kodin hankkija pystyy tilaamaan Ainoakodin uudesta MuuttovalmisPLUS-palvelusta kaikki tontilla tarvittavat maatyöt samalla kertaa. Ainoakoti tekee aluksi laadukkaan ja kattavan pohjatutkimuksen tontilla ja antaa sen pohjalta kiinteähintaisen tarjouksen muuttovalmiin Ainoakodin vaatimista maarakennustöistä valitulla tontilla. Vastuu koko talonrakennusprojektista on yksissä käsissä, jolloin aikataulut pitävät, tieto kulkee sujuvasti ja kustannukset minimoidaan tehokkaasti. Huolellisesti tehty pohjatutkimus voi säästää jopa tuhansia euroja, sillä maarakennustyöt saadaan mitoitettua oikein. Tontilla tehdään juuri se, mitä pitääkin tehdä, ei liikaa eikä liian vähän. Rahan lisäksi hermot säästyvät, kun rakentamisen kokonaiskustannukset ovat tiedossa koko ajan alusta lähtien! Tätä myös rahoittajat arvostavat. Ainoakodin maine vastuunsa tuntevana toimijana helpottaa muutenkin rahoituksen järjestämistä kodinrakennusprojektille.

Hyvä pohjatyö, kiinteä hinnoittelu, suunnitelmallinen toteutus ja asiantunteva työnjohto varmistavat, että ostaja pääsee nauttimaan uudesta kodistaan ilman ikäviä yllätyksiä. Kun kokeneet ammattilaiset ovat asialla projektinhallinnasta varsinaiseen rakentamiseen, voi ostaja keskittyä muuton siihen osaan johon haluaa – vaikkapa sisustussuunnitteluun ja omenapuiden paikan miettimiseen. Omakotitalon rakentamisesta johtuva stressi kun hellittää kummasti, kun pitävä rakentamisaikataulu ja kiinteä hinta sekä talosta että maarakentamisesta on tiedossa jo kauppasopimuksen allekirjoitushetkellä.

Ota meihin yhteyttä, niin lähdetään yhdessä tekemään unelmiesi kotia!

 

Talomalli Ainoa Idea 159
Teksti: toimitus
Kuvat: Ainoakodit