Loft by EKE – kehys johon rakentaa tila

Pitäisitkö tyhjän kuution muotoisesta asunnosta, johon saa itse luoda omille tarpeilleen sopivan tilaratkaisun ja valita viimeistelymateriaalit? Loft-tyyppiset asunnot mahdollistavat muunnella tilaa elämäntilanteiden muuttuessa. Kodista ei tarvitse muuttaa vaikka asukkaiden määrä lisääntyisi tai vähenisi.

Vantaan asuntomessuilla on mahdollisuus tutustua oheiskohteeseen As Oy Kivistön Koneisto. Kyseessä on ensimmäinen Loft by EKE-konseptin mukainen asuintalo. Asunnoissa toteutetaan valmiiksi märkätilat, jolloin asukkaat välttyvät haastavilta luvanvaraisilta töiltä. Keittiöille on asunnoissa vaan vesijohto-, viemäri ja sähkövaraus, joten asukas saa asentaa tarpeitansa vastaavan keittiön. Huonekorkeus yltyy joissakin asunnoissa jopa kuuteen metriin, mutta on kaikissa asunnoissa ainakin 3 metriä.

Messukävijät pääsevät tutustumaan kolmeen asuntoon, joista yksi on myyntivalmiudessa, toinen sisustettu EKEn lisätyövalikoimalla ja kolmas esittelee inspiroivia loft-trendejä. Erityylisistä valmiiksi sisustetuista asunnoista tulee hyvin ilmi, miten persoonallisia sekä toisistaan poikkeavia koteja loft-asunnot mahdollistavat asukkaille luoda.

 

 

As Oy Kivistön Koneisto muodostuu 3-4 -kerroksisesta kerrostalosta ja 1-2 -kerroksisesta rivitalosta. Rakennukset on yhdistetty toisiinsa yhtenäisellä, rakennuksen pituussuuntaan laskevalla katolla. Näin on saatu ylimpään kerrokseen parvellisia, kaksikerroksisia tai korkealla tilalla varustettuja vinokattoisia erikoishuoneistoja. Arkkitehtisuunnittelu arkkitehti SAFA Juha Mutanen.

 

 

Loft by EKE-konseptissa asunto luovutetaan asukkaalle ilman keittiötä ja väliseiniä, märkätilat ja parvirakenteet ovat valmiina.

 

 

Loft-asunto ”Midtown” on muuttovalmis asunto, joka on kalustettu EKEn tarjoaman sisustusvalikoiman moderneilla tuotteilla. Asunto on suunniteltu nuorelle parille, joka arvostaa hyvää laatua, tyylikästä muotoilua sekä luontoon yhdistyvää urbaania asumista.

 

 

Värikylläiseen ja rohkeaan ”Uptown” loft-asuntoon rouheat betoni- ja tiilipinnat tuovat loft-henkeä. Makuuhuoneessa on koko seinän levyinen kuva riippusillasta viidakossa