StammTisch – mukana kulkeva tapaamispaikka

Nuoret saksalaiset suunnittelijat Nina Ruthe-Klein ja David Antonin ovat suunnitelleet kekseliään mukana kannettavan pikkupöydän nimeltään StammTisch.

Suunnittelijoiden mukaan kyseisen pöydän suunnittelun lähtökohtana oli saksalainen porvarillinen perinne, jossa kavereiden kanssa tavataan aina samassa paikassa. Saksan kielellä vastaavan ilmiön nimi on stammtisch

Ninan ja Davidin suunnittelema kannettava pikkupöytä mahdollistaa kaveritapaamisten järjestämisen spontaanisti missä tahansa paikassa – puistossa, metsässä, kaupungissa, rannalla jne.

Ei tarvitse kuin kytkeä kevyt StammTisch-pöytä puurunkoon, pylvääseen tai johonkin tolppaan ja tapaaminen voi alkaa.

Vaikkakin ensisilmäyksellä voi nuorten suunnittelijoiden tuotekehitys näyttää humoristiselta eikä niinkään käytännölliseltä, ei voi sanoa etteikö sellaisella pöydällä olisi käyttötarvetta erilaisissa kesän ulkoilmatapahtumissa.

Liiankin usein näkee kesäjuhlissa ihmisiä katselemassa neuvottamasti ympäriinsä etsien paikkaa, johon laittaa lasi tai lautanen purtavan kanssa.

StammTisch voisi olla sellaisissa tapahtumissa kätevä apuväline – edellytyksenä tapahtumapaikasta löytyvät puut tai pylvät, johon pöytä kiinnittää. StammTischin valmistaja on Niruk.

 

Lisätietoja: www.niruk.de