Sisätila pitenee parvekkeelle

Parveke ja terassikausi on alkanut – raikas ilma vähentää stressiä ja piristää. Nyt on sopiva aika laajentaa sisätilaa parvekkeelle ja sisustaa siitä viihtyisä oleskelupaikka! Kaunis parveke näkyy myös sisätilaan miellyttäen silmää sielläkin


Parvekkeen lattialle voi koota lattiaritilöistä kivan lattian, joka tuntuu jalan alla mukavan lämpöiseltä. Kasvutilas tuo parvekkeelle lisää kasvatus- ja säilytystilaa ja sitä on helppoa siirtää. Kasvutikas: Biolan

 

Piristä parveke värikkäillä matoilla. Avonaiseen parvekkeeseen sopivat hyvin sääolosuhteita kestävät muoviset matot. Matot: Brita Sweden.

 

Mikä voisi olla kivempaa kuin aamukahvi auringonpaisteessa? Fermobin sirot ulkokalusteet mahtuvat ahtaallekin parvekkeelle ja ne on helppo kasata tarvittaessa.

 

Tuolien sijaan parvekkeella istumiseen voi käyttää myös jämäkämpiä penkkejä tai arkkuja. Viimeiset toimivat hyvin myös säilytystilana. Kalusto: Ikea.

 

Kasvit antavat parvekkeelle viihtyisyyttä ja kaupunkilaisille mahdollisuuden olla viherpeukalo. Viljelylaatikossa voi kasvattaa mitä vaan – kukkia, vihanneksia, salaattia tai yrttejä. Viljelylaatikko: Kekkilä.

 

Jotkut kasvutelineet soveltuvat parvekekauden jälkeen hyvin myös sisätilaan. Kasviteline: Ellos.

 

Ulkovalaisin Yoyo toimii kuin jo-jo. Pitkän johdon ansiosta sitä voi mukavasti vierittää lattialla haluttuun paikkaan. Valmistaja Authentics.

 

Monet nykyaikaiset ulkovalaisimet toimivat aurinkokennoilla joten ne eivät tarvitse sähköjohtoja. Ikean omenan sekä päärynän muotoisia auringossa latautuvia led-valaisimia voi käyttää joko lattia-, pöytä- tai ripustettavina valaisimina. Kuva: Ikea.