Parveke kesäkuntoon

Parvekeesta saa viihtyisän kesähuoneen, kun sen sisustaa itselleen mieleiseksi ja oman kodin tyyliä jatkaen. Inspiraatiota voi hakea vaikkapa alla olevista kuvista.

Kevyet huonekalut sopivat pieniin ja kapeisiin tiloihin. Jos parvekkeen lattiamateriaali ei ole kauneimmasta päästä, niin muovimatolla saa edullisesti ja helposti itselleen mieluisen ja helppohoitoisen ratkaisun ongelmaan. Kuva Ellos.

 

Mustat kalusteet ja viherkasvit näyttävät hyvältä tummaa tai harmaata taustaa vasten. Musta rottinkituoli, muodoltaan selkeät ruukut ja sinkkipöytä ovat näyttävä yhdistelmä. Kuva Granit.

 

Parvekekalusteista löytyy jo onneksi monia eri värivaihtoehtoja. Puu- ja rottinkikalusteiden lisäksi maalatuista metallituoleista löytyy mm. hempeä vaaleanvihreä. Kuvioitu kernipöytäliina ei hätkähdä pienestä kosteudesta ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kuva Ellos.

 

Betonista valetut jakkarat ja pikkupöydät sopivat sekä zen-henkistä pelkistettyä tyyliä hakevalle kuin värikkäämmän tyylin ystävälle. Kuva Habitat.

 

Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä ruukkuja erilaisiin kasveihin saa itseään miellyttäviä pelkistetyimpiä tai runsaampia sommitelmia somistamaan parveketta. Kuva Ferm Living.

 

Keinutuolin ystävälle löytyy lukuisia vaihtoehtoja myös ulkokäyttöön. Parvekkeen päädyissä toimii myös hyvin penkki, jonka yläpuolelta löytyy säilytystilaa. Kuva Ikea.