Kaunis kesäkeittiö – näin teet tyylin

Raikas ja viihtyisä sisustus kesäkeittiöön onnistuu helposti näillä vinkeillä. Oli tyylisi sitten maalaisromanttinen tai modernin skandinaavinen, niin seuraavat tuotteet sopivat mainiosti valkoisen keittiön kesäsisustukseen.

Kuvat: Studio NinaK/Nina Kellokoski

 

Suosi selkeitä linjoja ja pidä värimaailma hillittynä, jolloin sinulle jää mahdollisuuksi leikitellä rohkeammilla väreillä  esimerkiksi valitsemalla värikkäät jakkarat tai maton. Kesäkeittiöönkin kannattaa valita käyttöesineitä ja huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä vuodesta toiseen. Ajattomat lyhdyt, hauskat mustavalkoiset mukit, kätevät tarjottimet, monikäyttöiset korikassit ja villahuopa ovat oivallisia sisustushankintoja, joille löytyy käyttöä kotona myös kesän jälkeen.

 

Näin teet tyylin:

 

Kensington –lyhty valaisee pimeinä kesäiltoina. Kuva: Balmuir.

 

Korikassi on hyvännäköinen ratkaisu myös tarpeellisten tavaroiden säilytykseen. Kuva Tine K Home, myynnissä mm. Lifestyle Nordic.

 

Kauniita mukeja ei kannata piilottaa kaappeihin vaan ne jätetään esille koristamaan keittiötä. Kuva: Zoco Home.

 

Ylellinen mohairhuopa on hyvä ystävä kesät talvet. Valitse oma lempivärisi ja kietoudu lämpimään. Kuva: Lapuan Kankurit.

 

Jos kätköistä ei löydy vanhaa jakkaraa lempivärillä maalattavaksi, niin kannattaa panostaa designklassikkoon koristamaan kesäkotia. Kuva: Artek

 

Tyylikäs tarjotin on mainio apulainen keittiössä – siihen voi ryhmitellä mauste- ja öljypullot tai kantaa herkut puutarhaan. Kuva: Eva Solo, myynnissä mm. Scandinavian Design Center.