Vuodesohva on kätevä mökillä

Vuodesohva on mainio vierasvara sekä kotona että mökillä, mutta kaunista vuodesohvaa on vaikea löytää. Katso vaihtoehdot ja niille sopivat tyynyt.

Päivällä se on ryhdikäs istuin ja illalla leppoisa vuode. Ja tilaakin se säästää kun siinä on kaksi toimintoa yhdessä paketissa. Ja muista, että sohvan tärkein asuste on tyyliin sopiva tyyny.


Madison-vuodesohva, katso lisätiedot alta. Kuta -valaisin 299 e ja Cartagena-sarjapöytä 279 e, Bo Concept.


Linjakkaasta Madison-sohvasta ei ulkonäön perusteella arvaisi, että se on vuodesohva, leveys 210 cm, avattuna 140 x 195 cm, 2081 e, Boconcept.fi. Sopivat koristetyynyjen värit:  harmaa, tummansininen, valkoinen, sitruunankeltainen.


Mäntypuinen Saaristo-vuodesohva on klassikko, koko avattuna 130 x 198 cm. Irrotettavat puuvillapäälliset ovat konepestävät, 850 e, Ratiashop.com. Sopivat tyynyjen värit: musta sekä mustavalkoiset kuviot, pastellivärit.


Simppeli Lycksele Murbo -sohva, avattuna 140 x 188 cm, on kuin tehty teinien huoneeseen. Irtohuppua vaihtamalla sohvan ulkonäköä on helppo muunnella, 320 e, Ikea.fi. Sopivat tyynyjen värit: pastellit, vihreä, harmaa.


Innovationin siro Fifty-vuodesohva, avattuna 115 x 210 cm, on ajaton klassikko, jossa on hauskat nappikoristeet, 966 e, Vepsäläinen.com. Sopivat tyynyjen värit: mustavalkoinen, vaaleanharmaa, turkoosi.


Tyynyillä asustat sohvan kuin sohvan. Kaksiväriset Usva-pellavatyynyt 33 e/kpl, Lapuankankurit.fi.

 

Lue lisää: 
Näin uudistat kulahtaneen sohvan – katso video