Ylimmän kerroksen koti

Luonnonvaloa tulviva koti kuudennessa kerroksessa on remontoitu laadukkaasti muutama vuosi sitten. Vaaleat seinät sekä valkaistu tammiparketti sopivat 70-luvun rakennustyyliin sekä selkeään pohjaan.

Tyylikäs ja ajaton valkoinen avokeittiö on pitkän oleskelutilan toisessa päädyssä. Liesituuletin jää tyylikkäästi mustan laatikon sisään kuin piiloon. Artekin pöytä ja mustat tuolit ovat saaneet seurakseen saman valmistajan turkoosin jakkaran tuomaan väriä. Pöydän päällä on Andbrosin ekologinen aaltopahvista valmistettu riippuvalaisin.

 

Oleskelutilan keskelle sijoittuu ruokailuryhmä, jossa on yhdistelty huolettomasti suuri moderni puupöytä ja vanhat valkoiseksi maalatut tuoli, jotka on päällystetty Marimekon Joonas-kankaalla. Retrohenkinen kattovalaisin valaisee hyvin pitkän pöydän yllä.

Vanhat puulaatikot on pinottu rennosti vierekkäin ja päällekkäin toimien tv- ja laskutasona. Väriä tilaan tuovat nyt kovin trendikkäät viherkasvit sekä värikkäät julisteet sohvan päällä.

 

Työhuone on rauhallisen vaalea, jota on terästetty mustalla. Ikean työtasot ovat saaneet Stringin hyllyt parikseen.

 

Makuuhuoneen päätyseinän sävy on rauhoittavan harmaa. Kultakehyksinen taulu korostuu kauniisti sitä vasten. Sisustukseen saadaan potkua korallinsävyisistä tyynyistä ja elävyyttä Hayn päiväpeitteen pallokuvioista. Vintagetuolilla on Johanna Gullichsenin näyttävät mustavalkoinen tyyny. Kattovalaisimeksi on valittu Tom Dixonin suunnittelema tyylikäs Copper.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalta alueelta myynnissä olevia koteja.