Ylellinen koti väreillä maustettuna

Munkkisaaressa entiseen Wärtsilän pääkonttoriin remontoitu koti henkii luksusta ja tyyliä. Laadukkaat materiaalit ja viimeistely antavat puitteet näyttävälle kodille, jossa arjesta on tehty juhlaa.

Ylellinen tunnelma syntyy pehmeän vaaleasta värimaailmasta, tummista korosteväreistä, valkoisesta nahkasohvasta, lasipöydästä, korkeanukkaisesta matosta, turkispeitosta, leikkokukista sekä näyttävästä Pantonin kattovalaisimesta.

Mustan, harmaan, valkoisen ja kullan eri sävyillä itämaiseen tyyliin maalattu taulu on dramaattinen ja tuo kontrastia vaaleaan tilaan.

 

Vaalea avokeittiö on hillityn tyylikäs. Ajaton värivalinta ja laadukkaat materiaalivalinnat tekevät tilasta rauhallisen ja antavat tilaa kodin muulle sisustukselle.

 

Pieni cityparveke on kokoaan tilavamman oloinen johtuen lasiseinistä. Pienet sirot bistrokalusteet ovat mainio valinta silloin kun tilaa ei ole paljon. Tyynyt, taljat, koristeelliset kynttilänjalat ja lyhdyt jatkavat kodin tyylikästä linjaa myös ulos saakka.

 

Tekstiilit, taulut, valaisimet sekä suuri seinään nojaava mustakehyksinen peili antiikkituolin kera viimeistelevät makuuhuoneen tyylin.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.