Ylellinen kaupunkikoti

Meren läheltä Eiranrannasta löytyy hienostunut koti, joka kylpee luonnonvalossa. Kaksi omaa terassia ja terassipiha ovat harvinaista luksusta Helsingin kantakaupungissa.

Valkoiset pinnat, huonekalut ja tekstiili lisäävät avaruuden tuntua oleskelutilassa, johon luonnonvalo lankeaa kahdesta suunnasta. Sisustuksessa on valittu pehmeitä muotoja ja vaaleita sävyjä luoden rauhallisen tunnelman.

 

Hillitty maalaisromanttiseen vivahtava tyyli jatkuu ruokailutilassa. Pehmustetut korituolit ja sisalmatto tuovat rouheaa maanläheistä fiilistä. Valkoinen astiakaappi tuo lasiovien takaa kauniit käyttöastiat esille.

 

Vaaleassa tilassa yllättää Snaideron rohkean värinen keittiö. Energinen punainen on saanut seurakseen tummia ja valkoisia pintoja tasapainottamaan kokonaisuutta. Itämäinen matto, taulu ja viherkasvi työtasolla tuovat keittiöön kodikkuutta.

 

Makuuhuoneessa vallitsee levollinen tunnelma. Lattiaan saakka ulottuvat verhot, laadukkaat vuodevaatteet sekä talja lattialla ovat tyylikkäät valinnat. Tilan harmonia täydentyy seinille ripustetuissa taideteoksissa.

 

Pieni työhuone on pelkistetty, mutta hyvin kaunis. Puinen massiivinen työpöytä ja lehmäntalja antavat huoneelle luonnetta. Klassinen pallolamppu, krominen pöytävalaisin, viherkasvi ja taulut viimeistelevät tyylin.

 

Koti on myynnissä täällä.

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.

Teksti: toimitus
Kuvat: Oikotie.fi