Koti esittelyssä: Ylellinen ja yllättävä loftstudio

Mennyt maailma kohtaa modernin maailman tyylikkäässä loftstudiossa, joka sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Antiikkia, ripaus industrial-tyyliä ja nykydesignia. Valkoista ja mustaa. Näistä aineksista syntyy lumoavan kaunis koti.

Holvikaarikatto, korkea tila, valkoiset pinnat ja patinoituneen oloinen parkettilattia luovat puitteet uniikille ja naiselliselle sisustukselle. Valkoisen ja mustan rinnalla kullan sävyiset huonekalut, suuri antiikkipeili ja näyttävä kristallivalaisin muodostavat ylellisen vaikutelman. Pehmeät pellavatekstiilit tuovat kotoisaa pehmeyttä ollen kuitenkin elegantteja. Taide, viherkasvit ja piensisustusesineet viimeistelevät ilmeen.

 

Kaunis itämainen matto sitoo sohvan ja rokokoo-tuolit omaksi alueeksi. Mustan värin käyttö on tarkoin harkittua ja se korostaa juuri oikealla tavalla vaaleita pintoja luoden rytmiä tilaan.

 

Keittiö jää yläkertaan rakennetun työtilan ja makuuhuoneen alle. Puusepällä teetetyt kaapistot toistavat yhdessä mustavalkoruutuisen lattian kanssa kodin väriteemaa. Tyylikäs spiraaliportaikko on kaunis yksityiskohta tässä kodissa.

 

Lasikaide tekee yläkerran työtilasta avaran ja valoisan. Kaapisto ja hyllyt ovat modernit. Paperiviuhkoista koottu koriste on hauska.

 

Koti on myynnissä täällä.

Lisää myynnissä olevia  Punavuoren asuntoja Oikotie Asunnoissa.