Varmalla maulla sisustettu perhekoti 70-luvun rivitalossa

Valoisa 70-luvun rivitalokoti Espoon Haukilahdessa on päivitetty kauniisti nykyaikaan kunnioittaen talon arkkitehtuuria. Sisustus nojaa designklassikoihin ja ajattomaan värimaailmaan tuoden asunnon ominaispiirteet tyylikkäästi esille.  

 

Tummat ikkunaraamit muodostavat upean kehyksen ulos aukeavalle näkymälle. Tiiliseinä ja takka edustavat 70-luvun tyyliä ja näyttävät hyvin modernilta valkoiseksi maalattuna. Vintagehenkinen sohvapöytä, selkeälinjainen sohva ja Ikean villamatto sopivat hyvin yhteen.

 

Seinämään upotettu kirjahylly on samaa sävymaailmaa katon, lattian ja sohvapöydän kanssa, mikä rauhoittaa huonetta. Kukkapuron Karuselli-tuoli on saanut seurakseen toisen klassikon, siron Tulppaani-pöydän. Suuri peikonlehti on omiaan 70-lukua ja modernia designia yhdistelevään sisustukseen.

 

Keittiö ja ruokailutila sijoittuu puoli kerrosta olohuoneen ylemmäksi rajautuen omaksi tilakseen, mutta säilyttäen yhteyden. Valkoinen, eleetön kaapisto ei vie liikaa huomiota ja jättää tilaa kauniille yksityiskohdille kuten Artekin messinkisille valaisimille.

 

Makuuhuoneessa vallitse rauhallinen tunnelma. Tummat ikkunapuitteet, pari suurta tyynyä yhdessä vanhan tuolin ja yöpöydän kanssa rikkovat sopivasti valkoista sisustusta.

 

Lastenhuoneissa väriä tuovat iloiset Marimekon verhot ja tyynyt. Niemen kalustetehtaan retrosänky, Artekin pöytä tuolineen sekä Ikean lipastot ovat sulassa sovussa keskenään. Kevyet riisipaperivarjostimet ovat aina tyylikäs valinta.

 

Alakerrassa sijaitsee levollisen oloinen ja kaunis työskentelytila. Matalaan huoneeseen on saatu avaruuden tuntua valkoisella laattalattialla ja tiiliseinällä. Sirot avohyllyt ja Ikean laatikosto säilövät kirjat, kynät ja muut toimistotarvikkeet. Huoneeseen tuovat väriä vanhat tuolit ja pöytä yhdessä viherkasvien ja Artekin julisteen kanssa. Perinteinen työpöytävalaisin on edelleen trendikäs.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita.